Friday, May 20, 2011

Dah Mengundi di Pilihan Raya Susu Dutch Lady?









Ini duta-duta nya:

RED BEAN - ZIANA ZAIN
MOO MELON - AMBER CHIA
SWEET CORN - FAIZAL TAHIR
CARAMEL TOFFEE - MUHAMMAD ZAQUAN ADHA ke AIDIL ZAFUAN?



Dah mengundi?..

Saya semangat terlebih dah undi sebelum iklan keluar kat tv lagi.  Cemerlang tak? heh.. Kalau dah coffee - freak, sah-sah la pilih Dutch Lady Caramel Toffee kan. Apa-apa yang berkaitan dengan coffee hatta dekat-dekat dengan coffee pun mesti best. Percayalah...hehe


Tapi ahkak keciwa dik,...sebab duta dia Zaquan. Dah mantop dah kira ok la tu, tapi bila keluar suara je, er..er...er..korang dengar la sendiri. hahaha..


Kalau iklan keluar awal, mesti vote Dutch Lady Sweet Corn untuk abang Pezal, pojaanku..haha..ngok, boleh pulak berpaling tadah pilih jagung..


Undi jangan tak undi..



19 comments:

ayu said...

lepas ni dutch lady naik harga la ami..huhu

Hanis MY said...

i likeee red bean sebab duta dia ZZ haha... mantap je akak ZZ sampai la ni, kak amirah mmg sentiasa cemerlng ok!

eelobor said...

saya undi red bean & moo melon. hehehehe

Sharinginfoz said...

alamak tak mengundi lagi le sebab tak daftar ngan spr lagi

Bionic women said...

Tulah..kalau pilih ikut perasa komfem nak karamel toffee tapi bila tgk duta, x jadi nak memilih..awat ler dia yg terpilih..huhuhu

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

i pun dh voye u... hehehe
of coz la tofee. heeeee

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sorry, salah eja pula...
nak eja vote, tereja voye...
mood dah malam ni!

Ardini Humaira said...

belum lagi tapi pilih coffee gak la dni hehe

D_08 said...

kekekekeke....
mentang2 le suaghe deme tu ala2 manje.... kekekeke....awok tak undi lagi....awok ghase yang lenlain tu macam tak kene je.....yang cik amirah pilih tu ok....... baghu kene dnegan susu...

velasrizal said...

undi2 tp susu naik harga lagi hmm..

Far8 budak baik said...

x leh undi..
bab dari kecik minum
susu fernleaf..hahahaha =p

a.samad jaafar said...

hahaha.. ada pilihanraya jugak ye.. nak pujuk kita tu amirah sbb DL nak naik harga..

cik kodok said...

aiseh, tak suka menum susu la so takleh la vote hihi.

sahromnasrudin said...

camna nak undi..sy tak reti...mcm undi pilihanraya erk huhuhhhh

fiza said...

Tak undi lagi. Lepas nih naik lah harga DL.

wahida said...

hahaha!! aku ingat aku sorang jer yg pasan suara dia mcm tu...tak komersil langsung suara dia...( maut punya statement )...

aku tak leh undi sbb aku takde fesbuk...haha!! tapi kalau diberi peluang aku nak vote red bean dan sweet corn sbb aku suka giler kat ZZ dan FT...yeeehaaaa!!!

HiDaYaH DaUd said...

I like sweet corn!!!!! vote for sweet corn, yummy!! hehee

lydzar said...

nk undi, tapi fesbuk kena block nih..tak dapek la nk nolong huhuuhu

amirah said...

hahaha..suker2 komen sume orang..sume komen yang membina..hahah...tp ini betul2 politik susu ni..cis cis cis..naik harga lagi..sume nak naik..

wida ngan eily, mujur korang pun perasan nape la suara dorang camtu ek? patut la artis2 tertawan..haha..larikkk

Far8 budak baik, akak simpati dik, nampaknya kena tggu fernleaf buat pilihanraya jugak..haha..

kita mesti pilih..!! caramel toffee..tp ni pun tak rasa lagi..kalo x sedap, siapppp..!!