Tuesday, May 24, 2011

Lunch Treat..



Syukur. Mekasih. Sila-sila la belanja kami lagi ye. Terima kasih daun keladi, kalau boleh belanja la kami lagi walaupun banyak kalori, beratus mahupun beribu kali pun kami sudi...


Staff kata ada seorang pegawai bank yang belanja kami. Bukan saya seorang je. Satu opis bersamaan dengan 20 ++ orang..


Ermmm....tetiba jadi sangat curious sekarang..eh, opis aku ada lagi ke yang single and available? eh...eh...tetiba tak bersangka baik pulak..haha..tak senonoh!


Ngeeee...

24 comments:

fiza said...

Rejeki...klo hari² ada org belanja memang best ☺☺☺

lydzar said...

hehehe suka dgn ungkapan ala-ala pantun nih --->terima kasih daun keladi, kalau boleh belanja la kami lagi walaupun banyak kalori, beratus mahupun beribu kali pun kami sudi...

kalau dh orang belanja, kalori ke keladi ke lori ke..memang tolak tepilah semua tu..yg penting free!! hehe

ana love apez said...

waaaa bestnye.. ana pon dapat makan free for the whole this week. ade internal audit. uwaaaa x suke audit2 ni. next week plak ISO audit!! ayoooooo

Hanis MY said...

akakkkk i very d jelesann ok huhu

velasrizal said...

wah untung de org belanjer

J.M.R said...

baiknya sapa yg blanja tu..
rezeki tak baik tolak..;-p

jemarioren said...

ada udang balik cokodok tu..hohoho...

ayu said...

bestnya kalau hari2 kan..hehe..kalori pun kalori laaa..janji free..hehe

Ardini Humaira said...

seronoknya orang belanja. mc d lak tu. awww best2 ^__^


p/s; kak.. problem tu maybe sebab guna IE & sebab komputer tu juga... macam dni, laptop dni kalo guna crome, memang dasyat hampir semua blog kena warning malware. memang tak leh guna crome kalau dni. dni guna mozilla... macam setengah yang lain diorang boleh guna crome & IE :)

amirah said...

fiza : memang best kalo hari2..jimat ko..hehe

amirah said...

lydzar : hehehe..suka2..kalo free kami amatlah berbesar hatiii..

amirah said...

ana love apez : takpe..keje..keje keje..pastu bleh makannnn..at least ada satu benda yg boleh buat kita sukerrrr..hehe

amirah said...

hanis : i lagi jeles u makan onagi bagai tu tauuu

amirah said...

velasrizal : aahla, kat sini selalu ada org belanja..selalunya hari jumaat la

amirah said...

J.M.R : iye..musuh jgn di cari..heh

amirah said...

jemarioren : balik cokodok?cokodok udang la namanya tu..eh, sedap tu!!

amirah said...

ayu : aah la ayu..free dan boleh jimat..

amirah said...

dini : ala, akak kalo bab2 ni betul2 tak reti..nnti kena check dgn IT manager akak la camne leh jadi camtu..

sahromnasrudin said...

ramainya opis sampai 20++..saya tak sampai pun 5 org...huhuhuh..ala, duk tempat kecik je..area kampong kan huhuhuhhh

amirah said...

bro sahrom : tak sampai 5 org? mesti jadik bos2 ni..huhu..saya makan gaji je

wahida said...

apa kata ko belanja aku lak?

kak ina kl said...

sape yang tak suka makan free..ambik ajerlah apa pun yang di beri..janji kenyang perut suka hati

amirah said...

wida, tanak la belanja ko..ko nyer entri asik citer pasal makan je..

amirah said...

kak ina : aah, syukur...ada jugak org yg nak belanja