Friday, January 23, 2015

Menghitung Hari...Detik Demi Detik

Masih di sini..hehehe...Masih menghitung hari..Belum bersalin lagi...dah masuk minggu 38 tapi belum ada tanda nak bersalin lagi ni..

Ada sikit false alarm tiap-tiap hari tp tak kuat sangat..Cuma semangat nak mengupdate blog memang sangattttt la lemah walaupun macam-macam nak merapu.

Tengok kawan sana sini yang saing-saing dah bersalin..Aduh berdebarrrr sangat..
Moga Allah permudahkan semuanya kali ini. Tidur malam pun dah tak lena dah. Asyik terjaga sebab nak ke toilet pastu mimpi macam-macam lagi...

Mohon maaf ye kawan-kawan blog kalo ada terkasar bahasa kat komen-komen masa blogwalking.. Doakan saya mudah bersalin kali ni..

Wednesday, November 05, 2014

Morning sickness at 27th week...




Masih ada sickness sampai la ni...
aduhai..paling wat lemah sekali kalau muntah - rasa nak terkeluar usus sekali!!
Bikin mood ke laut sampai ke malam...huwaaa...
agaknya sebab tak displin cara makan la ni..
so sori teramat kalau datang jenguk rumah kitew niw tetap jugak entriew yang lamew...hew hew hew...
Moga semua readers sihat-sihat aje di hari Rabu ni...