Friday, April 29, 2011

Lagi Putera William dan Kate Middleton..

tadi kat entri kejap tadi di sini saya kata ada 5 perkara yang rakyat Britain tertunggu-tunggu.

Lagi satu saat yang ditunggu adalah saat matrimony itu sendiri sebelum pasangan di raja lafazkan "i do".

Katanya susah nak sebut nama-nama putera-putera raja ni sebab panjang. Lady Diana dulu pun tersilap-silap sebut nama Putera Charles.

Agaknya Kate tersasul juga tak?

14 comments:

jemarioren said...

panjang nau ke. ada patploh depa?

ayu said...

apsal ayu tak berminat nak tengok ekk???


mmg tak tengok pun..hehe

DKosongLapan said...

errr....jangan jadi macam mak bapak die udah le...... tak panjang jodoh deme...

velasrizal said...

untung kate dpt kawen anak raja

Honda Wave Dash 110cc 2011

Huzn said...

terlupa pasal royal wedding nih...bukak cnn smlm baru ingt...heran sungguh tgk guest pompuan yg dtg event ni pakai benda pelik2 atas kepala...mmg itu royal protokol ke ha?

YobSumo said...

eh dia tak sebut nama pun kan???

Gimi said...

alo...tak tengok..

tapi kate cantik macam diana dulu..

william dulu kacak, skg...matang kut

Sharinginfoz said...

ramai betul yang tengok perkahwinan ini

fiza said...

Tgk kejap jer.

sahromnasrudin said...

ASSALAMUALAIKUM..

salam ziarah di pagi selasa 3 mei ini..semoga tuan belog dan fmly senantiasa dirahmati Allah SWT

etiey.com© said...

suka dengan gaun kate.. hihi

amirah said...

jemarioren : ada le gak rasanya hihi..

ayu : amie pulak rasa mcm nak tengok sgt, sebab rasa mcm history wedding ni..amie bab2 history ni mesti tegk punya..huhu

D08 : itu la..jgn jd mcm mak bapak dorang lak..

velasrizal : aah..untung sebab dia dah aim lama dah..hehe

roho : iye, itu kan protokol untuk royals dgn bangsawan dia..

amirah said...

yobsumo : ada rasanya...dan kate berjaya sebut..sy pun x tengok..org yg citer

gimi : iyela...william dh tk berapa nak kacak..huhuhu..nmpk mcm dh usia sket


bro nik : yup, almost 2 bil tu..

fiza : sy x tgk pun..tgk kat CNN je kejap hari jumaat tu..

bro sahrom : waalaikumussalam dan selamat kembali..

etiey : aah la...simple tp cantik..

eelobor said...

huhuhu....makcik kayo...makcik kayo... beruntung nyerrr