Thursday, March 03, 2011

Waheeda Berpurdah

Saje je wat entri ni sebab banyak juga keyword ni "Waheeda Berpurdah" atau "Purdah Rozita Sendayu Tinggi". Dulu ada entri pasal kenapa Rozita Ibrahim Berpurdah dan betapa stailo purdah Rozita Ibrahim.

Rasanya dah ramai yang tahu Waheeda dah berpurdah sekarang ni. Tapi tak pasti selepas program Cafe Akhil Hayy musim 2 dibuat ke atau dalam program tu Waheeda tak pakai purdah.

Tadi baru sat selak2 majalah lama Harmoni Keluarga Oktober 2010, cover depan Norman Hakim dengan tunang tersayang, Memey Suhaiza, *tangan di dada mata ke atas* baru perasan ada artikel pasal Waheeda dgn Akhil Hayy...camne buleh tak perasan nie?.

Lama tuuuu..nampak sangat menghabehkan duit di jalan yang tidak benar..cis cis..







Purdah Waheeda pun lawa jugak. Pastu, macam ada hood lagi..

Camne pun, harap dorang ni berbahagia, Akhil Hayy dengan bekas isteri Maizawati pun masing-masing dah ada kehidupan sendiri.

14 comments:

Hanis MY said...

eh eh mawi dgn ikano eh silap ikin pun hado ha... kak amirahhh ai rabu uuuu sebab akak ajak sy baca majalah ni sama2 i very likeee

Lady of Leisure said...

heheeh nak tergelak bila baca tangan kat dada mata kat atas.. :D

ayu said...

lawo weh purdah dia..hehe

wahida said...

walaupun nama aku ngan dia sama, siyes aku cakap, aku x suka dia dr dulu lg...pada aku dia hipokrit..

amirah said...

hanis : hehehe..ni nama dia malas nk gugel. terus snap je gmabr majalah..hehe

lady : kalau tgk yg originalnya lagiiii la lawakkk..hehe

ayu : tktau la dia ni betul2 pakai purdah ke tak sbb dalam cafe akhil hayy tak pakai pun..

wahida : same la wei! series tak paham dia ni camne.tp ada gusip dulu dia penah masuk sepital sebab putus dgn boifren dia..dasat gak kan?

nur said...

purdah sebagai trend pulak ke?..ALL IN ONE

Hanis MY said...

akakkkk sy tak faham tangan kat dada tu huhu...

amirah said...

nur : tu ler..rasanya skrng ni boleh jd trend

hanis : hehe..itu adalah dialog satu program kat astro yg afdlin shauki buat. itu tanda menyindir. dalam program tu, kalo nk sindir direct tak boleh, takut orang sentap. so, kita bg pujian tapi letak tgn kat dada, mata ke atas..kalo ada video tu nnt akak upload..heh

Hanis MY said...

ahaha...okies baiklah baru daku faham..terima kasih kak!

Kancilbiru said...

purdah brand LV ke tu? makk aii...kelass!

amirah said...

hanis..seb baik memahami..hehehe

KB : tau takpe..!! : P

ardinihumaira said...

bila mereka nak timang cahaya mata agknya :)

azzey said...

Cafe akhil hayy tu bkn masa diaorang blom kawen ke? tu yg dia x pakai purdah tu..

p/s: camne saya blh overlook mjlh ni ek?

amirah said...

dini : perlu ke? dah ramai anak segera tu..hehe

azzey : rasanya lepas kawen sebab wahida panggil akhill hayy abang..kalo seblum kawen harus la kena serangg