Tuesday, March 08, 2011

Selamat Hari Selasa

Hai semuaaaaa..!! *dengan nada riang gembira* hihihi..dah lama tinggalkan blog ni kesepian. Itu la, orang lain nak buka blog, dia pun nak buka juga. Orang lain rajin update, dia?? Kuang kuang..

Terasa lambat pula bulan Feb dengan Mac ni. Selow kan? Kalau la boleh fast forward sikit, kan bagus. Tak sabar nak tunggu minggu depan, nak bercuti.

15 Mac minggu depan, anniversary ke 2. Baru 2 tahun tapi macam-macam ada! Adik-adik yang belum kahwin, fikir-fikirkan semasak-masaknya ye..jangan half done atau raw..hehe

Maklumlah, walaupun dah 2 tahun kahwin, nak jugak berangan macam zaman-zaman bercinta, walaupun ada makhluk kecil terselit kat tengah-tengah.

Tapi masih tak de idea la..apa ek aktiviti yang seswai??

Selamat hari Selasa dan Selamat Hari Wanita kepada semua wanita-wanita. Percayalah, anda sememangnya dilahirkan istimewa walaupun berbau bawang, minyak dan muntah anak..24 jam..!!

:  )

26 comments:

ardinihumaira said...

selamat hari wanita :D

lydzar said...

our anniversary pon on March..lusa tau..mmg langsung tak plan apa nk buat on that day hehehe..

fiza said...

Hahahahaha...tak tahan lah ayat yg last skali tu, memang betul pon ^_^

Wah...nak bercuti di mata tu? (busy body btul :-))

Happy 2nd Anniversary in advance. Smoga hubungan berkekalan hingga akhir hayat. Selamat hari wanita ^_^

amirah said...

selamat hari wanita dini.. : P

amirah said...

lydzar : memandangkan nanti nak pantang lama kan..apa kata pergi makan best2 yang mahal2..special request punya..time ni la nak merasa..hehehe

Hanis MY said...

weee....selamat hari wanita juga majulah wanita untuk negara apeke? ehehe... tak ada wanita dlm donia ni pasti kuru hara haha sy ni mmg feminist sikit kih2

amirah said...

fiza : thanks..huhu..terharu orang wish anniversary. rasa cam dh kawen saploh tahun..hihi..

tak plan lagi nak gi mana..teringin nak gi bali..hahaha..melampauuu

Hanis MY said...

eh lupa nak komen wah2 anniv ke tak lama lagi? selamat sambut anniv dan berbahagia dunia akhirat buat kak amirah, en suami dan ahmad yg tomei itew...

suzana said...

amie anniversary akak 17hb, lebih kurang jerkan awal amie 2 hari jer. selamat hari wanita untuk amie..

Coretan Terkini: Best sangat ker citer Hantu Kak Limah tu?

velasrizal said...

selamat hari wanita utk amirah..dpt hadiah pe agaknya rini..

Proton R3 Satria Neo 2011 - Harga, Spesifikasi Dan Design Dalaman

kak ina kl (2) said...

selamat hari wanita..dan selamat menyambut ulangtahun perkawinan ke 2..

amirah said...

hanis : ahkak tengok ropa punnn dah tau memang feminist..hehehe..

amirah said...

hanis : tengkiu tengkiu..aminnn..moga cinta kami berkekalan hingga ke syurga..*jgn muntah dulu*

amirah said...

kak ana : oo..ye ke..tgk ramai jugak kawen bulan 3 kak..akak dah nak bersalin ke?

amirah said...

velasrizal : takde lagi..minggu depan doa2 adala hadiah spesel

amirah said...

kak ina : selamat hari wanita juga..!!

Sharinginfoz said...

semoga dapat hadiah special minggu depan ya

azzey said...

Happy 2nd anniversary ye..:)

sahromnasrudin said...

selamat ulangtahun ke 2 ya

wahida said...

selamat berhari rabu!!

Heidi Shafiq said...

citer la diari seorang ibu n isteri.. :)

amirah said...

bro nik : aminnn..harap2nya dpt la hadiah..

azzey : thanks azzey..baru 2 lama lagi ni nak tempuh..insyaAllah..

bro sahrom : tengkiu tengkiu..

wahida : eh, dah masuk Rabu?hihi..tak perasan pulokk

HS: ok tp kan ahkak risau terselak yg ngeri2 terus awak kena fikirrrrr panjanggggg sblum kawen..hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

salam kenal... hapy aniversary juga... follow n on bliog list. rajin2 lah update nanti leh selalu singgah :p

Amy Syaquena said...

happy wednesday dear...

man yusoef said...

slmt countdown anniversary, slmt hari wanita walau lewat sehari dan slmt hari rabu..esok hari kamis...hehehe

ayu said...

selamat menyambut hari ulangtahun perkahwinan yg kedua ye..cepat je masa berlalu kan..