Friday, March 11, 2011

TGIF

Hehehe..termalu sendiri pulak tengok blog sendiri pagi ni.

Latest entry "Selamat Hari Selasa" yang diupdate pada hari Selasa.

Pagi ni dengan semangat berkobar-kobar nak update entry baru, baru tersedar hari ni dah hari Jumaat!. Nampak sangat saya terkena sindrom Update-Entri-Sehari-Untuk-Seminggu.

Selamat hari Jumaat semua...!! Mendoakan Jumaat anda semua hari ini lebih baik dari semalam.


15 comments:

kucingorengemok said...

salam jumaat! :)

Anamarza said...

Busy sangat amie ni, selamat berhujung minnggu amie..

Puan Kutu said...

apa pun update jugak..seminggu sekali pun ok per.hehe..

✿ etiey erywan ✿ said...

hmm selamat hari jumaat juga :p

lydzar said...

time tgh bz, mmg tak sedar masa berlalu pantas..tp kalau tgh boring, nk abeskan masa satu hari pon terasa lamanya yg amat2..

happy wiken!!

ayu said...

salam hari jumaat ami..hehe..
sama la kita..diambang kesibukan..tapi nak gak update entri..ehhe

azzey said...

Alhamdulillah amirah, hari saya hari ini lbh baik dr smlm..:)

wahida said...

yeeehaaa!! x sabar nak tunggu esok, cuti!!

fiza said...

BZ sgt lah tu sampai tak sedar hari ni hari jumaat ^_^. Have a nice weekend.

Sharinginfoz said...

selamat hari2

man yusoef said...

Yeah kak amirah sudah kembali..slmt hari Jumaat! jumpa lagi ari isnin nnti..eh btol ke? hehehe

Proud Mama's Dairy said...

huhuhu... ami ok la lagi kalau seminggu sekali... kak lid makan dua minggu kenkadang... tapi nak jadi blogger kononnya.... hehheheh..

ARJUNA.Inc said...

haha..ok gak 2..sy?entry bertulis 16hb..amik kau!!..hahaha..stlah lma x knjung n x update..=P..slmat ari rabu..sbb arini rabu,..haha

IbuAmirAmirah ;P said...

pendatang baru ni...

my little girl named Amirah and my little boy, named amir..hehe

amirah said...

terima kasih semua sebab sudi dtg jenguk belog saya yg tk best nih..hihi..insyaAllah akan dirajinkan diri ini untuk mengapdet selalu..


hi ibuamiramirah..salam perkenalan..