Wednesday, March 02, 2011

Cerita Depan Ofis..Episod 1


Yg ni pusat karoks baru kat depan opis ni. Baru bukak. Rasanya bulan lepas. Betul-betul depan opis. Happening kan area ni? Tapi bila siang tak happening, sunyi. Waktu malam wallahualam.

Eh, aphal gambar ni senget? Rasa tangan ok je..kepala pun tak senget..maintain je..hihi

Waktu mula2 bukak je pusat karoks ni, sangsi je jiwa ni sebab takut bertembung ngan orang mabuk pepagi. Maklumla, kat situ memang terang-terang ada jual beer. Kang kalau bertembung, taktau nak wat pe. Mungkin senyum seikhlas mungkin sebelum cabut larik...heh..



Tapi berkenan pulak tang kaler2 ni. Lawa pulak nengok nya.

Depan karoks ni pulak ada tong-tong macam citer P. Ramlee Ali Baba Bujang Lapok dengan 40 penyamun tu. Besar-besar tong dia. Lupa lak nak tangkap gambo. Cis cis..

Awal-awal dulu dah terimejin tong-tong besar ni apa kegunaannya ek. Kut-kut la ada aweks-aweks yang berpakaian tak semenggah duk dalam tu sesambil melayan customer yang gatai.

Cissss...imaginasi tinggi kan? kan? kan? Panggg..!!


7 comments:

Hanis MY said...

akak mmg imaginasi yg tinggi tahap dewa ok apa kelass nyorok dlm tong haha... gurau jek...eh tak menget pun cin aje ha sy tgk gambo tu... wahh apa episod dua eh...cepatlah ceciter kat aiiii...

ayu said...

wahh..ni mesti mcm2 kes kat depan ofis ni...hehe.


ami, thanks tau selalu beri support kat ayu..^_^

terharu sangat..

Lady of Leisure said...

hehe amboi imaginasi dia kahkahkah.. :D

Sharinginfoz said...

memang tinggi betul imiginasi ni

sahromnasrudin said...

imaginasi saya ialah kalau orang luar datang opis awak, mesti dia nak singgah premis nie kan hehehehehee

wahida said...

jom karok!!

nur said...

isk.. harini jumaat- kena kurangkan sikit imagnasi hari ni..
blogwalking sambil tuutup mata.. tapi kaler bangunan tu mmg comel!
ALL IN ONE