Monday, August 30, 2010

Bukan Puasa Je Yang Menguji Kesabaran

Sabar jela..

Asal kat rumah, semangat tengah berkobar-kobar nak menulis mesti ada gangguan..yang pastinya broadband ni asik buat hal je..tak pernah nya laju..punyala slow..sabarrrrrr jela..

ish, malang sungguh la kalau duk dekat ngan airport ni..dahla coverage for handphone pun ala-ala macam tak berdaya..

kalau kat luar rumah nampaklah orang bergayut kat handphone sebab nak cari line yang clear sikit. Kalau dalam rumah kirim salam jela. Mesti orang ingat tengah duk dalam gua..

Alahai..sekali lagi ye murid-murid..sabarrrrrrrrrrrrr jela..



5 comments:

Sharinginfoz said...

betul tu kita kena selalu sabar kan biasalah Hidup seorang blogger

Anamarza said...

Amie, siannya..tak bising ker dgn bunyi kapal terbang?

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sian amie....
sabo je la yer...
ke nak kena pindah? hikhik

amirah said...

bro nik..ahak..naseb baek bulan blogger tegar..
kak anamarza : nasib baik kat melaka tak byk yg turun naik..tp kalo sekali sekala ada, mcm nak tercabut atap rumah..hihi
kak fiza : pindah?ala, takleh lagila kak..kena sabarrr dulu

ayu said...

ami...huhu..siannya..sabor yek..