Wednesday, July 15, 2015

Salam Syawal 1436H

Assalamualaikum semua...

Maaf sangat sebab entri yang last tu dah lama sangat..
Saya dah selamat bersalin baby girl pada 12.02.15..
Alhamdulillah semuanya selamat dan sihat-sihat aje..
Berzaman tak update sebab taktau nak mulakan macamana..huhu
Rasa macam dah terlupa aje ada blog sendiri..
Cuma masih rajin blogwalking ke blog kawan2...
Sempena raya yang tak berapa hari aje lagi ni
Saya sekeluarga nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf atas komen atau tulisan yang tak menyenangkan atau menyakitkan hati..
Yang mengguris perasaan..
Semoga semuanya ceria-ceria aje di Hari Raya ye..
Selamat Hari Raya Aidilfitri..

27 comments:

Kakzakie said...

Heee.... keluar juga akhirnya ye Amie
Salam Aidil-fitri dan maaf zahir batin dari kakak

Selalu usik-usik Amie kan:)

Kakzakie said...

usik-usik tanda sayang:)

Tie HT said...

Salam raya dan maaf zahir batin juga
Selalu kalau bw blog mira
Saya akan u turn
Tapki ini kali ada entry hehe
Kipidap tau
Tahniah for mira n baby :)
Alhamdulillah

aizamia3 said...

Salam Aidilfitri buat Amirah.. ;)
Takpe.. faham.. masing2 sibuk dengan rutin masing2..
Adakala kita terpaksa lepaskan salah satu untuk kebaikan salah satu yang lain.. ;)

LYAfrina said...

AUCAKKKK...
salam aidilfitri dear..
maaf zahir & batin..

mula je dari mana2 pon..asalkan mula.. hehe

Kakzakie said...

Manalah gambar-gambar raya.
Dah nak habis syawal ni dik:)

wahida said...

weiiiii, nak tgk pic baby...
cepatttt!!

LYAfrina said...

as-salam ......

Qaseh Vee said...

alhamdulillah , dah keluar baby . semoga baby dan mamanya makin sihat ...

Kakzakie said...

Sambil berseru memanggil nama Amie harap boleh dibawa angin hingga tiba ke sana. Dari kakak terima kasih atas doa dan ucapan yg Amie titip buat kakak.

Kakzakie said...

Ku seru diangin lalu hihi...
Rindu benar ni Amie:)
Manalah cerita mu adik hai...

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya Aidiladha.. ;)

Kakzakie said...

Syawal dah berlalu, begitu juga aidil adha
Amie juga yg tak muncul-muncul..:)

aTieYusof Family said...

Salam Aidil Adha Mira..
moga sehat2 hendak nya...:)

LYAfrina said...

aucakkkkk
ape khabar??

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat Mira... lamanya tak kesini.. harap sihat ye..:)

Kakzakie said...

Rindunyaaaaaaa....

LYAfrina said...

aucakkkkk

Atie Yusof said...

Salam singgah Mira...lama tak keudara... :):)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kakzakie Purvit said...

Sikit cerita pun tak ada ke Amie?
Nak tengok bebudak tu pun jadilah..:)

LYAfrina said...

as salama mirah...
dh tahun 2016...
slamat tahun baru..smoga smuanya baik2 ye...

Nurhidayu said...

Ami..mai la share bekal utk ahmad..nak gak la bertukar2 idea..hehe

aizamia3 said...

Bila nak tambah entry dalam blog ni.. ;)

LYAfrina said...

as-salam ..
masih menanti n3 terbaru..

wahida said...

nokkkkkkk...bila nak hapdet ni...kang aku terjah melaka kang ni...

LYAfrina said...

aucakkkkkkkkk......