Friday, January 23, 2015

Menghitung Hari...Detik Demi Detik

Masih di sini..hehehe...Masih menghitung hari..Belum bersalin lagi...dah masuk minggu 38 tapi belum ada tanda nak bersalin lagi ni..

Ada sikit false alarm tiap-tiap hari tp tak kuat sangat..Cuma semangat nak mengupdate blog memang sangattttt la lemah walaupun macam-macam nak merapu.

Tengok kawan sana sini yang saing-saing dah bersalin..Aduh berdebarrrr sangat..
Moga Allah permudahkan semuanya kali ini. Tidur malam pun dah tak lena dah. Asyik terjaga sebab nak ke toilet pastu mimpi macam-macam lagi...

Mohon maaf ye kawan-kawan blog kalo ada terkasar bahasa kat komen-komen masa blogwalking.. Doakan saya mudah bersalin kali ni..

34 comments:

Kakzakie said...

Ya Allah dah nak deliver dah Amie. Itulah kakak dok tunggu lamanya Amie ni tak kan masih morning sikcness dan mabuk lagi...

Tahu-tahu dah sampai masa kisahnya.

Doa kakak moga semuanya dipermudahkan.

LYAfrina said...

laaa... dah tunggu masa..
sekejap je rasanya..
lya doakan moga semuanya dipermudahkan...

semoga semuanya selamat ye..

wahida said...

insyaAllah nok...segalanya dipermudahkan...kami semua mendoakan ko..

ko take care tau...sayang ko ketat2!

Fiza Rahman said...

Nak bersalin dah??? Kejap jer yerp amie. Good luck dsn smoga dipermudahkan olehNYA.

Najib Ariyan said...

saya doakan Puan akan mudah bersalin... jangan difikirkan yg bukan2... ibu ibu zaman dulu yg tidak ke hospital jarang menhitung hari kelahiran... ada yg mengandung sampai 10 bulan... itu perkara biasa..

Kakzakie said...

Ni diam-diam-diam keluar N3 lagi tahu-tahu dah dalam pantang agaknya Amie ni kan..

Qaseh Vee said...

asalkan tak ada masalah pada kandungan , insha Allah sat gi bersalin lah tu . sabar ya . semoga baby keluar dengan sihat nanti ...

Cho Zila said...

cer cakap dah ker belumni... kalau dah tahniah...

kehidupan sihat said...

semoga dipermudahkan semuanya :)

salam perkenalan kak

FAYYADHAH said...

Moga segalanya dipermudahkan. Aminnn :)

Mak Wardah said...

Moga semuanya selamat

aTieYusof Family said...

Salam Mira.. moga semuanya di permudahkan ya.. pekabar skrg?? baby sihat?

aizamia3 said...

Apa khabar Amirah..?
Lama menghilang..
Macam mana keadaan sekarang..?
Ur baby..?
Moga semuanya sihat hendakNYA.

aTieYusof Family said...

Assalamualaikum Mira.. pekabar hari ni??

Kakzakie said...

Eh... adik kakak satu ni terus menyepi pulak. Dah naik kerja kot kalau cuti 2 bulan. Siapa jaga si comel semua sekarang ni bila Amie kerja?..

Rindu tau...

aTieYusof Family said...

Singgahan di pagi khamis.. :)

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat tuan rumah..dok buat apa tu?? hihi

aizamia3 said...

Assalamualaikum..
Tuan Rumah ni rajin singgah blog kite tapi nape tuan rumah tak update kat sini ye..?
Macam mana keadaan sekarang..? ur baby..?

aTieYusof Family said...

salam Mira..pekabar??
tak nak bagi tgk pic baby ker? :)

wahida said...

eiii kau ni saja je kan...
mana pic baby ko nok?
ko jgn sampai aku terjah melaka cari baby ko nok..hahaha...

Azian Elias said...

semoga lancar je...

aTieYusof Family said...

salam Mira.. sihat ker?? :)

wahida said...

nokkkkkkkk...ko jangan macam2....
update cepattt!!

aTieYusof Family said...

salam Jumaat Mira..nak tgk muka baby baru lah..hehee

LYAfrina said...

lamanya x nampak.....
harap sihat2 saje ye..

aTieYusof Family said...

salam singgah lawat Mira..:)

LiYa HaNiF :: said...

mana pic bby nie.. nak le tengo hehe

aTieYusof Family said...

salam Mira..pekabar?? :)

aizamia3 said...

Assalamualaikum.. pe khabar empunya blog agaknya.. ;)

Kakzakie said...

Amie sayangg.... manalah baby ni?
Kakak nak juga tengok buah hati baru. Abam Mat dan kakak ngah pun dah besar agaknya. Lama betul menyepi.

Tepek ajelah gambar tak payah tulia apa-apa.

Selamat menyambut ramadhan Al-Mubaraq moga amalan diterima Allah. Ada baby jadi jam loceng utk bersahur senang:)

aTieYusof Family said...

Salam Ramdadhan Mira.. moga semuanya baik2 shj ya..:)

wahida said...

nokkkkkk....
selamat hari rayaaaaa...
maaf zahir batinnnnn...
mana babyyyyyyyyy?????

aizamia3 said...

hehehe.. terima kasih..

Apa-apapun selamat hari raya buat Amirah dan keluarga.. ;)
Moga gembira di hari raya nanti.

Kakzakie said...

Selamat Hari Raya Amie.. Maaf Zahir & Batin
Tak kisah sepi memanjang tetap kakak singgah.
Teringin nak tengok baby sebenarnya:)