Friday, January 03, 2014

Tetiba dah ada azam tahun baru!!



Aritu kata takde azam tahun baru.
Tup-tup muncul pulak azam ni..
Kenapa? kenapa? Why? Why?
.
.
.
.
Sebab orang asyik tegur "Pregnant ke??"
Oh...tidakkkk!!! Oh maiii...soalan tak menjaga hati langsung tau..haha
Ni kalau ramai-ramai berjemaah tanya memang kompem nampak sangat perut ni muncit ya amat!!
.
.
.
.
So, sekarang dah jadi confused pulak.
Samada azam nak KURUSKAN BADAN - hilangkan perut muncit
ATAU terus je PREGNANT supaya dapat cover perut muncit ni..
Karang kalau dah kurus tetiba ada rezeki peknen camne?
Gomok balik dak mok ni..
Tapi kedua-duanya melibatkan usaha ni..
Takpe..takpe...usaha tangga kejayaan!
Chaiyokkk!!




43 comments:

KakNi said...

dulu2 sy pun selalu terkena jugak soalan mcm2 tu... lama2 org dah tak tanya sebab dah biasa... hahahah

Mak Wardah said...

Hahaha kita serupa tapi jom sama2 kita exervise nak...akk selalu ckp tp jarang buat

Azian Elias said...

Lagi muda dan larat go je..

Hanis MY said...

i sokong jew mana2 pilihan akak.. comel plak... eh entah2 srg je ckp cm tu kat akak kutt...

AtieYusof said...

Buat azam nak tambahkan ahli keluarga lah mira.. nti terus cover tang perut tu, haha.
mari kita sesama..:)

Cik Nor said...

nampak macam azam cover perut muncit tu menjadik kot? muahahahah....jgn mare

AtieYusof said...

Singgah selasa..dok buek gapo tu?? :)

Sharinginfoz said...

semoga dapat apa yang diimpikan ya tahun 2014 ni

lizz said...

dedua pun boleh..ngandung dapat baby lepas tu boleh kuruskan badan...caiyok2...

AtieYusof said...

Singgah lawatan perdana..hehe

wahida said...

aku vote yang preggy tu...hehe...

Tie HT said...

bestnya pregnant, pregnant laa :)

LadyBird said...

semoga berjaya... :D

AtieYusof said...

Salam Jumaat Mira..:)

Kakzakie Purvit said...

Pada kakaklah ami baik tambah baby best! Alang-alang dah muncit terus muncit sembilan bulan..

kak ina kl said...

malas nak dengar kata orang, janji family happy dan kita pun happy, lantak lah kannn

AtieYusof said...

Salam singgah Isnin mira :)

norhasnizakhalid said...

semoga semua azam itu tercapai ye.. amin.

aizamia3 said...

kalau kengkawan tegur, ai ok lagi tapi kalau en. suami tegur.. ok.. yang tu tak boleh dibiarkan.. kena cari alternatif bagi jangan nampak ketara kebuncitan itu.. hehehe.. ;)

AtieYusof said...

Salam Singgah Rabu Mira..:)

Fiza Rahman said...

Masin lah mulut orang yg tegur tu. Bley join da club *ibutigaanak...hehehe...

AtieYusof said...

Salam singgah khamis..
bila nya nak ada N3 baru ni?? haha

LYAfrina said...

kalo lya akan pilih nak hilangkan buncit kat perut tu..itu yang penting.. hehe..xpela..apa2 pon saiz kita , asalkan kita selesa dgn tubuh kita.. dan y penting jaga kevbersihan kan.. klo kurus2 pon tp xbersih buat pe..

Cho Zila said...

azam jangan tak berazam.. akak dah tak larat nak azam dah..

ct shah said...

masin mulut preggy tahun ni..wink..wink..aminn..

Unknown said...

ami, saya pilih no 2~~~ hehehe.. bila lagi nak tambah askar kan.. :P

AtieYusof said...

Pekabar Mira.. lamo senyap...hihi

AtieYusof said...

Salam singgah Jumaat mira:)

AtieYusof said...

Assalamualaikum tuan rumah..sihat tak? :)

AtieYusof said...

Selamat Bercuti Mira...:)

Unknown said...

Sy pon tengah berusaha trnkn berat ni..moga sama2 brjaya hehe

AtieYusof said...

Masih bercuti2 ke Mira?? :)

AtieYusof said...

Singgah selasa...dah sarapan?? :)

Nanie Dean said...

Betul tu... usaha tangga kejayaan...

AtieYusof said...

singgah Rabu...:)

ayukhairy said...

ami...jum kita diettt..hehe

AtieYusof said...

Singgah lawat Mira..:)

Kakzakie Purvit said...

Aduhai adik Mira kakak dah rindulah. Tepek ajelah gambar abam dgn adik comel tu..

Unknown said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

LYAfrina said...

lya singgah sini..

shahrilhakime said...

hik...hik...hik...
cik amirah....
camtu le azam Mem awok..... tetibe terpregnant plak yg no 4.... hikhikhik... kalo udah rezeki kan???

AtieYusof said...

Morning Mira.. singgah Khamis..:)

AtieYusof said...

Salam Jumaat Mira..:)