Wednesday, February 19, 2014

Aummm cakkk..!!



hehehe...amboih takde salam hape..

terus terjah je...

Assalamualaikum semua...

Harapnya semua sihat2 aje...

Lamanya tak update kan.

Saya ok. Anak-anak pun ok.

Cuma busy aje sejak menjak ni.

Lepas tu kering idea dah nak tulis apa lagi...

Bak kata kawan saya, "eh, pasal apa tetiba ko jadi pemalu ni??"

Hehehe...

Selamat Rabu..

21 comments:

D_08 said...

pemalu??? ahakss..... kalo takde idea nak menulis...tambah pulak tetiba datang malas.... sbb kompem le bersawang blog kite....same le awok punnnn...apepun cik amirah.....selamat kembali menulis......

Kakzakie said...

Dah kakak kata kalau busy tepek aje gambar-gambar sebagai penghilang rasa rindu..

Jgn-jgn adik dah berlari ligat. Abam Ahamd pun dah tak pelat... ceritalah..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Betul kata kakzakie tu Amirah... tempek gambar sebagai pengubat rindu kami tu...

Fiza Rahman said...

Macam biskut ko kan nyah. Citer lah pasal uda dan dara ko tu :-)

ayu said...

ami....ayu pun sibukkkkk..huhu...

aTieYusof Family said...

Cakkkk... haha..
cuba je tulis Mira, pasti meleret tulisan tu...haha

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat Mira...:)

aizamia3 said...

wsalam..
Moga esok lusa tulat dan seterusnya ada entry dari empunya blog ni.. ;)

LYAfrina said...

auuucakkkkkk !!
hihi

aTieYusof Family said...

Singgah Isnin..lunch..:)

Tihara said...

amboi lamanya akak tunggu entry mira..hehe
alhamdulillah mira sihat sekeluarga..
nanti update ler lagi :)

aTieYusof Family said...

Singgah petang selasa MIra :)

Cho Zila said...

jom.. jom menulis balik...

wahida said...

aku pulak baru hari ni nak start BW..

semoga ko dan family sihat2 selalu hendaknya...

aTieYusof Family said...

Salam pagi Khamis Mira:)

lizz said...

rilek dulu k...nanti dah semnagat baru buat entry laju2 k...rindu nak baca ttg keletah abang n adik tau...

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat Mira...pekabar? :)

Mak Wardah said...

Aduh sama macam saya...Hope r doing fine

D_08 said...

awok menunggu2 entri baru cik amirah kite ni..... bz beno gamaknye niii

aTieYusof Family said...

Singgah Khamis...lawat Mira...:)

aTieYusof Family said...

Salam Mira..singgah sini..
Pray for MH370 :(