Wednesday, August 21, 2013

WW : Aidilfitri 1434H


Family besar saya. Seorang abang je beraya rumah mak mertua dia di Pahang.
Yang 3 lagi belum sampai masa ni.
Lepas solat raya baru dorang bertolak.




Family kecik kami.
Peach katanya. Walaupun tudung tidak gelemer tapi acik gembira dapat balik kampung sendiri..yess..muhaha





Seriusli tak paham kenapa makhluk Allah tecik dua orang ni sangatlah tak de face expression omputih kata.
Seteret je muka. Takpe, janji ada gambar raya dari takde kan kan kan...


30 comments:

Qhaifa Nur said...

tunggu juga gambar raya...
kenangan tuh amirah...

wahida said...

sweet family noks...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya Amirah :)

Warna peach yg cantik, akak raya 2010 rasanya warna ni :D

aizamia3 said...

gambar keluarga haruslah ada.. ;)

psstt: lemang belando tu.. lemang biasa yang kita buat tu.. nama 'belando' tu nama sorang kawan kat area rumah.. ;)

Kakzakie said...

Anak dara dan teruna Amie belum ready lagi tu. Cuba masa dia dah ligat mahu macam-macam gaya dia buat.

Cantiklah dua-dua berbaju Melayu dan kurung:)

Fiza Rahman said...

Meriahnya. Seronok dpt bergambar ramai2 kan.

Kan aku dah ckp. klo bab bergambar, memang mak pak yg hover senyum, anak biasa jer. Buat muka x der perasaan ☺☺. Sabar jer lah kan nok.

Wak Gelas™ said...

sonoknyer uools.,ehHHEe

Cho Zila said...

selamat hari raya... munculpun gambar raya dia.. .kira cantik gak gambartu cam sengaja buat gitu..

LadyBird said...

salam kak amirah :D
bestnye ade gmbr kngn ngn fmly.. ldy x sempat, sb beraya d rumah mertue :(..huhu

pena rozie said...

So sweet.....

ayu said...

Ami.. .tahun.ni tak.sempat.beraya ke.rumah ami..huhu

JunAina said...

Akak tak ada bergambar raya satu family, kalau dah berimpun reramai cam tu susah sangat nak bergambar.

Sharinginfoz said...

memang seronok bergambar ramai2

LYAfrina said...

ramai gak adik beradik ye...

cantik kaler peach..sweet & lembut je..

kak ina kl said...

selamat hari raya
Janji ada gambar kenangan kan walaupun muka tak ada aura :)

Pernah gak gi ke zoo melaka tapi gi belah malam

Tihara said...

nice shoot, akak takde gambo raya thn ni..x sempat nak posing2..heheh :)

Anonymous said...

Tgk gmbr fmly amie ni tringat 3 perkara. 1. Acik ami yg brutal n sempoi yg selalu visit ami masa kat smka dulu.
2. Abg amie yg kat texas tuh
3. Kakak amie yg 'adik' itu
Apa cerita n mana satu diorg tuh?

-ruhul-

Azian Elias said...

hu.huu..huu.. taun ni we all tak de gambar raya. sibuk bebeno sampai tak tertangkap. hee

lizz said...

tema kita lebih kurang la...cantik...

izzah said...

comey2 semua...cntik nampak warna peach tu...sedondon semua...slam syawal yek =)

Noorulaz said...

Assalam puan,

Saya ada menjual gelang Pandora terus dari Germany. Insya Allah harga lebih murah dan dihantar terus ke rumah anda. Sila lawati page saya :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.238087202994710.56826.197644460372318&type=3

Terima kasih.

aTieYusof Family said...

Meriahnya...
cantik colour tema tu ..lbh kurang tema kami ga..deep orange...
budak kecik tu tetap nampak comel bah...hehe:)

Hanis MY said...

weee happy family... cantik tema peach

aTieYusof Family said...

Salam singgah khamis..:)

Wak Gelas™ said...

meriahla tuu.., ehheeE

ieda immi said...

ekkeke dikk ! family serius nie .. ;) soo cute budak2 tuu ..

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat:)

LiYa HaNiF :: said...

meriahnya raya... penuh dgn colourfulkan... ^_~

aTieYusof Family said...

salam singgah Mira.. pekabar?:)

aTieYusof Family said...

salam singgah Mira.. pekabar?:)