Tuesday, April 16, 2013

Fasha Sandha dah bersalin??


Pagi ini.

Saya yang cute pergi satu kedai minimart.

Nak beli suratkhabar.

Biasala, saya masih suka baca suratkhabar printed daripada online.

Mata jeling-jeling Harian Metro.

Ada gambar Fasha Sandha dengan baby dia la kat front page..!

Kakak kedai nampak saya jeling gambar Fasha Sandha dengan baby nya.


Kakak kedai : "Ni, Fasha Sandha nya udah bersalin ya dik. Comel bangat anak nya". *Kakak kedai orang Indonesia. Sila baca dengan slang Indonesia ya ibuk ibuk*

Saya yang cute : "Ooo...ye ke kak..anak lelaki ye kak"

Kakak kedai : "Kakak suka sama Fasha Sandha ni. Kalau berlakon seronok nonton.Bukan macam si ND tu *ND lagikkk tu*. Munafik. Berlakon nya munafik. Dulu bilang ngak mau berlakon yang ranjang-ranjang. Sekarang udah lain." 

Saya yang cute : *sengihhhhh je*. Mak oi kakak ni...(dalam hati..)

9 comments:

Tihara said...

ND?
terus blur..anak fasha sama macam anak nora danish, dah adik beradik kan anak depa ni :)

Cho Zila said...

amboi... kakak.. tuler rupanya yerk ND vs FS... lantakler si jejai gak untung...

mekchu said...

kehlas kakak kedai tu.. walau indon tp updated ngkoooo... hahahaha

Kakzakie said...

Kakak kedai tu mesti baca banyak isu artis (dah dia jual kan)sebab itu dia tahu. Kita ni manalah ambil kisah itu semua kan Amie...

wahida said...

kahkah...tak menahan sempat ckp si ND tu munafik...wakakaka...

LYAfrina said...

hihi.. up to date gak bibik ni.. tau pkmbangan artis kt malaysia.

Qhaifa Nur said...

tengok citer abg nara pagi ni fasha dah baik dgn nora danish, bagus begitu..

aTieYusof Family said...

FS dah selamat bersalin.. comel gak anak dia..harap2 FS & ND baik2 je lepas ni.. buang yg keruh ambil yg jernih..:)

Munnafendy said...

dasatnya kakak indon tu..isy isy isyyyyy....baik akak blah cpt2..kang sama2 dpt saham mengumpat + fitnah..tak ke naya.. -.-*