Friday, December 28, 2012

Sebulan..


Fuhh, dah sebulan dah takde entry baru.
Entry last pun pasal cabut gigi.
Sekarang ni gigi ada ke takde ke membaham nasik 2 pinggan steady lagi.
Selera makan tu mantap lagi.
Cuma selera nak mengupdate blog langsung takde.
Mood bercuti la kata kan.

Sibuk sangat-sangat.
Sibuk dengan kerja, sibuk dengan anak-anak, sibuk dengan suami.
Yelah, kita orang rumah chekgu katanya memang busy masa cuti sekolah.
Nak meluangkan masa dengan keluarga la kekdahnya.
Padehal hangkut semua sekali datang teman mama buat kerja kat opis. huhu
Nak buat macamana, tanggungjawab yang tu pun kena menjawab juga.
Dengan klien masing-masing mengejar dateline before year end, nak kejar KPI.
Kejar yang ni pun boleh buat jadik kurus jugak..

Plus busy nak masuk rumah baru.
Kengkonon nak masuk rumah baru sebelum tahun baru tapi sinar harapan ke arah tu belum nampak lagi.
Maklumlah, busy dengan urusan duniawi yang lain..huhu

Selamat hari Jumaat semua..
Doa yang terbaik untuk kita semua insyaAllah

23 comments:

Fiza Rahman said...

Bersawang dah nih. Yeayyyy...nak masuk umah baru. Nak gak tgk gambo umahnya ☺☺

Mommy_Cha said...

urusan duniawi? hahhahahah. kelako.
takpe lah kak yg penting dpt masuk umah baru.
curlasss tau masuk umah baru di tahun baru :)
tahniah kak!

Anamarza Sue said...

seronok tgk kawan2 yg dah ada umah sendri

Eliss Mie said...

lama betul menyepi :) bila nak tayang bayang rumah baru :)

faraherda.razalan said...

Wah! Awak nak pindah umah ke?? Hehehehe...takpelah klu tangguh berupdate blog tp jgn stop tau. heee~

Kakzakie said...

Sampai nak tepek gambar anak dara tu pun tak ada masa. Kakak dah rindu nak tengok pipi tembamnya..

Pindah rumah baru paling syok tapi ready dgn sakit tangan, kaki, pinggang semualah... salah hemat boleh demam Amie.

Qhaifa Nur said...

sebulan sunyi...blog ni ada masanya byk citer..kadang2 tak de citer...bila tak de citer tuh yg tension he..he..

rindu nak tgk si comel...

Tihara said...

pastu melayang dah gigi dia..??
alhamdulillah, selera tu penting..
take care..salam jumaat yg berkah :)

Cik Nor said...

umah baru tu kat ane? hehe..

Sharinginfoz said...

betul tu ada tak ada gigi nasi 2 pinggan tetap makan

Afasz said...

sy pon sama. nk update blog sangat la ke laut >_<

Kakzakie said...

Sekarang dah pindah rumah baru tu ke belum Amie. Harap semuanya berjalan lancarlah hendaknya.

Anak-anak sihat itu laaaagi penting.

ieda said...

wahh nak masuk rumah baru tuu .. tahniah2 dik .. seronok masuk tahun baru dgn rumah baru ;)

Tihara said...

dah sebulan 8 hari dah takde entry baru ni...hehehe

QA's ~ mamapapa said...

salam kenal,jmput follow kmbali :)

eray said...

sibuk bebeno nampaknya. macam tak cukup tangankan bila beranak 2 nie

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/bukan-setakat-senggugut-teruk-hilang.html

LiYa HaNiF :: said...

moga segala urusan berjalan dengan lancar ye... ^_~

wahida said...

sila update gambar anak2 ko yg terbaru dgn kadar segera...

sudah rindu...

Cho Zila said...

cepatler hendaknyer ada entry baru... tapi paham kalau dah sibuktu memangler gitu...

Kakzakie said...

Dah rindu kakak nie Amie. Ala... tepek ajela gambar putera dan puteri Amie tu tak payah tulis apa-apa...

pena rozie said...

Rozie pun br ak aktifkan blk blog...

Kakzakie said...

masih sunyi lagi.... amie!! amie!! ada di mana nie hihi.... rindu dendam kakak dibuat amie ni tau:)

Tihara said...

aikk dah sebulanseploh hari da kut ami x updet.kihkih :)