Thursday, November 29, 2012

Hilang...

Photo: akhirnya wanita ini kembali ke pangkal jalan dan sedar bahawa penyelesaian bagi gigi yang sakit dan tidak membolehkan beliau makan lamb steak adalah melawat doktor gigi..huh

Sayangku, perpisahan ini amatlah menyakitkan..

Walau sudah seminggu kita terpisah, namun kehilanganmu masih ku rasai. 

Terasa janggal diri ini tanpa mu di sisi.

Andai dapat ku ulang masa, akan ku tatang dirimu umpama putera hati..

Akan ku jaga, ku belek saban hari..

Lebih 20 tahun kita bersama..

Namun takdir memisahkan kita...

Selamat tinggal gigi geraham kanan ku.

Kenangan daku dalam doa mu..

Jasamu selama 20 tahun ini akan tetap dalam sanubariku...

HOVERRRR..hahaha

hai kawan semua! selamat hari Khamis...


18 comments:

Qhaifa Nur said...

baik cabut...dari menahan sakit...
takutnya nak cabut gigi....

Eliss Mie said...

eliss dh hilang geraham kiri. huhuhu. ms mula2 hilang dulu, nk ckp rasa pelat dan menyembur2 ..hahaha

faraherda.razalan said...

Sy tak nmpk pun pic tu. Tp bile tgk komen, gg ke?

fiza said...

Sabo jer lah, ingatkan apa lah tadi. Gigi aku yg berlobang ni pon masih tak bertampal lagi. Pasrah jer lah time makan. Ntah bila nak jumpa dentist pon tak tau lah nih.

Cho Zila said...

ayat tak hengat.. ingatkan perler tadi... sabojerle...

ash said...

Hehe.. Dah lama tak pergi check gigi.. Xtaulah dah berkawah berapa besar

Sharinginfoz said...

selamat tinggal akhirnya

LYAfrina said...

ya amun..
mula2 cam nk mood sedih... tba2 keluar gg geraham.. terus tersenym...

ct rahani said...

cabut gigi yer.. wat suspen je ayat mula2 tuh.. hehe.. tetiba sy lak yg rasa ngeri.. huhu..

Kakzakie said...

Dah sampai masa kena cabut nak buat macam mana Amie. Daripada menderita sakit baik cabut..

wahida said...

aku paling tak suka jumpa dentist...tapi kalau anak2, aku paksa jugak dorang gi dentist...hahaha...

mekchu said...

eeeeeeee... nak kena cubit! mekchu punya lah menghayati ingatkan siapa lah sbb 20 tahun kan.. sekali gigi.. adoiiii..

tanam kat mana gigi tu?

ieda said...

loorrrrrrrrrr
bikin suspen !

cabut gigi kohh ?? ekekek

Tihara said...

akak pun hilang gak satu geraham..cedih gilew..

Cikgu Ma said...

haha..ingat apa bnda la hilang..

Cik Nor said...

saspen jek. dok bersayang2, ingatkan hape

pena rozie said...

Hahaha.... Cabut ajer. Ingat ape td

QasehnyaRania said...

suspen je baca tadi.
openya gigi.alahai ;D