Wednesday, November 07, 2012

Brutal..


Kejadian kat restoran belakang ofis.

"Abang, kira berapa semua ni" - kata ku kepada abang restoran tersebut.

Ada 2 orang kakaks sedang beratur kat belakang.

Tetiba...bunyi kuat - "Paaaappppp...!!!"

Satu restoran pandang kat kaunter.

Rupanya ada seorang kakak tu kena tampar kat buntut dia dengan kawan dia - perempuan juga.

Kawan kakak tu - "You are supposed to stop all these, right?"

Kakak tu - "Alaa...teringin nak makan karipap la arini"..

Terkejut guwe! hahaha...gila brutal "diet advisor" kakak tu!

Kalau camni boleh kurangkan 10 kg dalam masa seminggu tanpa kena minum shake tuttt..!!




Nasi lemak ayam goreng panas-panas pujaan hatiku...

Pesanan penaja, kalau minum shake tuttt..pastu makan ni lagi tetiap hari, silala buang shake tutttt...tu dalam tong sampah...keh keh



23 comments:

faraherda.razalan said...
This comment has been removed by the author.
faraherda.razalan said...

Hehehehehe....brutal eh? Sbb kena tampo kat muntut eh?

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini..

kesian.. terpaksa melihat dan mendengar adegan yang kureng sihat time nak makan kannn..

manusia sekarang ni makin tipis sifat malunya ke??

Tihara said...

as salam

hushh ingetkan orang jantan tepuk montot dia..haha
sedapnya nasik lemak tu..sambal dia melatops:)

Fitri Senin said...

kurangkan makan nasi je...
kalo nak diet la..

Mommy_Cha said...

huh nasib tampo bontot! kalo tampar pipi..mau berdesing bunyik gitu yer kak? hihihihihi!

Cho Zila said...

akak kena cari advisor gituler... baruler berjalan.. tapi akak dah suruh anak akak marah kalau akak makan malam.. dahnyer asyik kena tegurjer.. sampai air kosong pun tak leh minum...

ct rahani said...

sedapnya nasi lemak makan ngan ayam goreng penas2.. wallah..

Hanis MY said...

uwaa pengsan nengok menu tu...

uwaa gak ngerti apa shake2 tutt2 ni

Qhaifa Nur said...

kalau akak mesti mare...he..he
geramnya tgk ayam tuh, mmg sedapp...

Kazman / Sue said...

haaa3x... macam2x... kalau lelaki yg tepuk tu mahu terbalik kedai makan tu...

fiza said...

Lapar plak pepetang ni tgk nasi tu.

sahromnasrudin said...

assalamualaikum sahabat..

apa khabar? semoga sihat walafiat di samping keluarga tersayang...

lydzar said...

amboi gurau2 dikhalayak ramai kekdahnye akak tu ye...heheh
apeke shake tuuut shake tuttt??

LYAfrina said...

huhu..selumber dok oh lalu kot peseng g2... huhu...

wahida said...

kalau aku, sure aku nak diet advisor mcm tu...supaya setiap kali aku nak amek makanan berkalori je, ada org nasihatkan aku...tapi tak nak lah kena babap kat bontot...haha....

Kakzakie said...

Kalau ye pun jgnlah buat tempat ramai org, malulah kakak tu agaknya kan...

Nasi lemak sedap tu mana boleh miss Ami.

etiey.com said...

Agak agak lah kan nam bgurau pun hehehe. Sampai senua pandang

Cik Nor said...

huwaaa...malu wa kalo kena camtu

Waney Zainuddin said...

Kalau semua org pandang.. Mesti kuat gak kene tampar tu kan. Nasib kat punggung.. :)
Taknak singgah Blog Waney ke? :D

a.samad jaafar said...

Esok nak gi makan kat kedai mamak ngan kawan.. esok nak tepuk punggung dia kuat2.. nak dengar bunyinya.. same idok !! Huhuhuhu...

محمد رازيق said...

haha. sampai smua pandang. hikhik

Eliss Mie said...

malunya kalau eliss :p ingat pukul lalat ker apa.montot plak dah. tapi boleh advisor mcm tu, bagus jugak.hahaha