Tuesday, September 11, 2012

My Special September 10th













my special birthday.

Thanks kepada suami yang bersusah payah.
Dan membuatkan saya tidur sambil tersenyum *tipu*

Encik Suami kata "Abang tak tau hadiah apa nak bagi. Next year mungkin boleh bagi teddy bear.."
Daku macam...errrr "Abang tak ingat ke Seripah tu lastnya duduk bawah katil?"

Seripah nama teddy bear yang Encik Suami beri masa zaman bercinta.
Satu-satunya teddy bear yang kitew dapat tau.. : )
Tapi hamba Allah yang sorang ni penakut amat.

Penakut nak tengok muka Seripah malam-malam.
Jadi Seripah akhirnya jadi ahli jemaah bawah katil sampai habis masters kat UIA..huhu
Banyak sangat tengok filem hantu kottt...hehehehe

DOA DAKU MOGA DAKU BEROLEH RAHMAT ALLAH YANG BERPANJANGAN.
REZEKI YANG BERLIMPAHAN  DAN TIDAK PUTUS
DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN
DIJAUHKAN DARIPADA AZAB API NERAKA 
BEROLEH KEBAHAGIAAN DUNIA AKHIRAT
AMIN YA RABBAL ALAMINNN...

18 comments:

teddy bear besar said...

eh ada juga orang takutkan teddy bear ye :P

Anamarza Sue said...

pasni kuarkan la teddy bear tu, bg kat arissa :)

kucingorengemok said...

happy belated birthday... mintak hadiah makan-makan la best, perut kenyang, tak nambah habuk bawah katil, hehehe

Bionic women said...

dear..hepi besday...
besday u sama ngan my mom ler..huhuh

ieda said...

heppi belated bday dik ! ..
wahhh cantik pic lukis tangan tuu ;)

lydzar said...

hapy birthday ami..sweet je hadiahnya :)

Kakzakie said...

Happy belated birthday Amie. Kakak terlewat pulak ye.. teddy bear yg bawah katil bagi mandi kasi pada bujang dan anak dara kecik tu main..

Cho Zila said...

happy terlambat wish birthday.. selamat berbahagia di umur yang baru.. semoga kesejahteraan menjadi milik awak...
syioknyer ,, suami akak just bagi kek jer selalunye,,,,

Tihara said...

happy belated bday yer mira :)

LYAfrina said...

happy birthday dear..
lya doakan smoga selalu dirahmati allah swt & dpermudahkan sgala urusan ddunia & akhirat..amin

Cikgu Ma said...

sama la, takut dengan teddy bear..nak2 kalo yg lagi besar dr kita...sebab penah mimpi tengok semua2 patung yg kawan punya hidup...hehe

Eliss Mie said...

teddy bear eliss yg hubby ms berchenta besar gila jugak tapi ada kwan2 takut, kalau dtg bilik eliss diorang sorok dlm almari atau bawah katil.sabar jer la.

anyway, happy bday dear :) sama bulan bday kita, beza 4 hr jer.

Rose said...

Happy belated birthday :D
Lama sangat saya singgah sini :p

LiYa HaNiF :: said...

happy belated besday yer...

wahida said...

hepi belated beday dear...

semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

mekchu said...

seripah? hahaha uniknya nama..

Happy belated birthday.. dah seminggu lebih ni baru wish..

akubiomed said...

Ada kejutan kek hari lahir daripada suami. Selamat Hari lahir.:-)

QasehnyaRania said...

hehe..1st time dngar org takut teedy bear..

nway salam kenal dan saya follower baru blog ini =)