Tuesday, July 03, 2012

Selasa 3 Julai

Dah Selasa dah kan..ermmm..kejapnya masa. Tup tup dah bulan puasa, lepas tu raya. Baju raya dah siap ke belom? *Soalan ko tak boleh nak over lagi ke. Puasa pun belom ni.haha*


Kami suami isteri sibuk menjala. Menjala untuk rumah baru kami. Harta immovable property pertama kekdahnya..hehe..Banyak dah kiranya ni bajet yang telah terkorban. Mahal ooo semua barang. Jadi kita deco deco secara wasatiyah jela. Nanti kita story mory ye.


Dah 2 hari pulak tu terpaksa ambik emergency leave. Hari Jumaat dengan semalam sebab anak dara saya tak sihat. Batuk dengan selesema. Bila dia tidur dia terbatuk memang marah sungguh..huhu..Macam-macam ubat masuk dah. Terpaksa. Kesian dia kalau dibiarkan.



Bukan gambar terbaru Arissa Rifhana 3 bulan 22 hari - 6.82 kg


19 comments:

Qhaifa Nur said...

rumah baru, semua baru...
barang sekarang bukannya murah...
comel arissa....

Bionic women said...

lamakita menyepi, skali tngok orang ni dah ada baby, org ni ada baby kita rasa ketinggalan woooo..huhuhu.
ooo, dah ada umah baru. best2

Kazman / Sue said...

ye betul tu... kesihatan arissa perlu diutamakan....

ha'ah la kan... kejap je dah nak puasa dan raya... syukur semoga dapat bertemu bulan yang barkah ini...

lydzar said...

kata Hilda : 'baju awak sama macam baju kakak la'

Ardini Humaira said...

semoga anak dara cepat sembuh :D

Kakzakie said...

Baby kalau batuk yg susah tu Amie dia tak pandai nak buang kahak sebab tu lambat sikit. Pelan-pelan gunakan tuala nipis Dn jari kelingking bila dia batuk korek buang kahak dia...

Bimbang pada paru-paru sebenarnya.

Tengok pipi montel juga buat kakak geraaam aje...:)

Anamarza said...

Bila nak up gambar rumah dan gambar terbaru arissa (^_^)

Cho Zila said...

bestnyer masuk rumah baru.... tapi memang seksalerkan...
geram sipipi bolattu... sedapnyer kalau cium...

faraherda. razalan said...

Olololololo....comelnya awak. Tak pe. Sakit2 ni sbnrnya menyihatkan. Wahahahaha! Semoga lekas sembuh ye?

ct rahani said...

sederhana pentingkan sis.. masuk umah baru mmg byk ongkos nk kena sediakan.. huhu..

alahai ciannya arissa..s emoga cpt sembuh ye syg.. :)

Hanis MY said...

Kak amirahhh besnya dh ada rumah sdiri... Auww comel sungguh arissa geram tgk pipi dia tu. siannya dia tak sihat odaijini arissa tomey

fiza said...

Selamat mendeco rumah baru yer nok.

Alahaiiii...bulatnya pipi arissa. Geram tgk. Smoga cpt sembuh yer baby.

Sharinginfoz said...

keluarga sangat penting kan

mekchu said...

baju raya? belum pikir sbb maklum lah tak bleh melaram thn nih..

apsal bam2 sgt tu? adoiii pipi selambak..

LiYa HaNiF :: said...

moga cepat sembuh ye sayang..

Tihara said...

haah..tak lama dah nak posa...windu suasana ramadhan yang tenang :)

wahida said...

bila masuk rumah baru mmg byk duit yg terkorban...huhu...

mesti cantik rumah baru ko ni...

semoga anak dara ko cepat sembuh yer...

ieda said...

aah dah masuk rumah baru biasanya memang banyak persediaan .. duit pun lajuu je kuar huhu

aloor geram nyee tgk wajah arissa tuu eiii ;)

LYAfrina said...

seronok msk rmh baru..tp mmg byk keluar $$ sebab byk mde y nk di prepare pon..bg lya..pmulaan beli y pnting2 j dulu..

kesian arissa..moga dia cpt smbuh ye