Thursday, June 28, 2012

Latihan...



Betul. Ada perkara yang susah nak diluahkan.
Mujur saya dapat SAHABAT yang sentiasa ada di sisi.
Dan ALLAH Maha Esa yang terasa sentiasa dekat di hati.
 
Susah betul la nak luahkan, betapa celarunya hati nak makan apa berbuka nanti.
Aish...baru sehari. kikiki...
SAHABAT semua, doakan hati saya tabah melihat gambar makanan yang sedap-sedap ni.
Dan tetapkanlah hati saya daripada berbuka macam orang tak makan sepuluh hari.


*On your mark, get set, go!..Latihan sebelum mula Ramadhan*

*perempuan-yang-dudukdiamdiam-dalambilik-shoppingonline-bagus-menghabiskanduitgaji-yangbarumasukharini*
28 Jun 2012 - 2.03 pm.*5 jam menuju Maghrib*

10 comments:

Kazman / Sue said...

itu tanda2x seorang yg perahsia.... heee3x

fiza said...

Ko ker yg tgh online shopping tu...ekekekeke...

Biasalah tu nok, tak puasa pon hari² nak kena fikir nak masak apa. Selamat berbuka yer.

Anamarza said...

selamat berbuka amie.. akak pun training tuk bulan puasa jugak sekarang ni ..

Kakzakie said...

Tapi kalau ada benda yg berbuku dihati kalau dapat luahkan ada sedikit kelegaan Amie..

Selamat berpuasa..

LiYa HaNiF :: said...

tu lah kalau dpt kawan yg memahamikan bagus.. hmmm :((

psst : selamat berbuka.. :)

Qhaifa Nur said...

selain dari hubby, sahabat dan family..luahan terus dari DIA yang satu buat jiwa tenang....

Mommy_Cha said...

fengsannnn# duit habis untuk beli tudung fareeda! :)

Tihara said...

tu lah..bulan pose ni nk ingatkan diri..kalo teringin nk mkn benda paling teringin je..takmo ikut hawa nafsu...mintak2 berjaya...yg penting tamar :)

Misz Mieza said...

Hikhik! Perang emosi tu.. Selalu memang camtu la klu time pose.. Nak2 klu pose ganti.. Sebab kite sensorang jer yang pose, orang rumah lain sume sedap jer melantak depan mata, hoho memang betul2 menguji ketabahan mental & emosi.. Sabor je la..;)

ct rahani said...

soping online memang besh.. terapi minda gitu.. hehehe..