Tuesday, May 01, 2012

RINDU...

Serius rindu nak bebel dalam belog ni cam dulu. Tapi ai sedar anak ai 2 yu.huk huk huk...tak dan ko. baru nak bukak laptop dah nangis dah si kecik ni. Minggu depan dah nak naik keje dah. Kejap je rasa cuti. Rasa-rasanya beranak ni selain best sebab dapat baby, best jugak sebab dapat cuti free..hehe..Tapi si arissa ni tak tido malam lena. Mata dah macam panda dah ni. Abis nak tido siang-siang kang terlepas lak sinetron kat tibi..haha..hover kann..byeee..nanti kita ronda-ronda belog korang sume yer..

9 comments:

Anamarza said...

amie dah nak keje ya..cepatnya..

mana gambar arissa? tepek la lagi

Kazman / Sue said...

alhamdulillah semuanya selamat.... semoga cepat baik....

Jemari Oren said...

selamat kembali ke blog :p

Wan Anie said...

Sabar je lah :)

Letak je gambar baby kat blog... tak yah tulis apa-apa pun tak per ;) hehe

Pok Amai-Amai said...

Selamat kembali!

Tihara said...

alhamdulillha sempat jgak hapdet..take care :)

a.samad jaafar said...

suruh je ahmad yg update blog nih.. err.. mike sihat ?? hihihi..

LYAfrina said...

welkem back ;-)

ct rahani said...

welcome back.. mula2 je eklam kabut.. lama2 nanti ok la tu.. take care ye sis.. :)