Friday, May 11, 2012

Deraan Emosi...


Hari ni hari kedua masuk kerja lepas berpantang.
Gagal mengupdate blog di hari pertama lepas cuti berpantang.
Kerana hari pertama dihabiskan dengan makan gaji buta bercerita satu opis "Pengalaman Saya Bersalin Anak Kedua Secara Normal".

Dan ke eksaitedan nak membuka blog yang terpinggir sekian lama ni terguris.
Terguris sebab nak tengok dashboard sendiri pun tak reti...
Nak baca blog di reading list pun entah macamana.
Nak tengok komen pun tak tentu arah.
Blogger.com dah update rupanya.

Serius, ini satu deraan emosi!!

Selamat hari Jumaat semua..

10 comments:

Pok Amai-Amai said...

Slow2 explore ye?

Kakzakie said...

Welcome back Amie... dah start kerja 2 hari ye...rasa bagai baru bersalin dah naik kerja. Siapa jaga anak dara comel. Ada masa tayang-tayanglah dia posing dgn si abang..:)

Tihara said...

hah..makan gaji buta..tp seronok dengar experience org bersalin ni..bila tah turn saya..doakan saya yer :)

jemari oren / cik nor said...

pelan2 no.. :)

Anamarza said...

Camna dah familiar ngan blogger interface baru tak? lama-lama nanti biasa la amie :)

Kazman / Sue said...

haaa3x... nanti lama2x biasa la tu...

Hanis MY said...

owh rindunya pada kakak amirah ku ini... ha ah memang deraan emosi, terkial2 hokeh, tapi saya tahu mesti tak sampai sejam akak dah terel... sebelum ni ada jgk jenguk2 tapi tahu mesti akak busy dgn baby arissa dan juga ahmad... nanti nk tgk lg gambar arissa cumeiii..

ct rahani said...

x pe.. slow2.. nanti lama2 terer la.. :)

a.samad jaafar said...

Kerana hari pertama dihabiskan dengan makan gaji buta bercerita satu opis "Pengalaman Saya Bersalin Anak Kedua Secara Normal".

hahaha..ayat xleh blah !

wahida said...

nok...ko dah masuk keje rupanya....

nok, kalau ko tak nak pakai blogger yg baru ni pun boleh...aku still pakai old interface punya...aku tukar setting...