Thursday, March 01, 2012

Musim...



Mawi dengan Ekin dah dapat baby girl..
Nama baby girl dorang "Cahaya Malaika"..
Katanya bermaksud "Cahaya Permaisuriku"
Tapi terus teringat pelakon Hindustan Malika Sherawat tu.,.huhu


Bienda pun dah dapat baby girl.
Nama baby Bienda "Lavienda Namiraz"..
Apalah agaknya maksudnya ye.
Namiraz sangatlah familiar tapi lupa maksudnya.


Errr...adik baby belum ada nama rasmi lagi.
Asyik selak buku nama tapi tak juga jumpa..


12 days before the EDD.
Countdown begins....
Berdebarnyaaaa.....

13 comments:

eray said...

huh hebat2 name anak2 artis..sampi nak tergeliat lidah nk sebut...hehehe berdebar, jgn x berdebar..insyaallah dipermudahkan :)

Pok Amai-Amai said...

Peh! Name kome! Kemain...

=p

fiza said...

Unik betul nama. Aku pon tgh search nama anak ni ha.

Good luck nok. Dekat dah tu.

amirah said...

eray : debar kali ni rasa lain macam je..sebab dah nak dekat sgt kut..

amirah said...

fara : tu le...nama mak ai..nak sebut pun susah..

amirah said...

fiza : weh, boy ke girl kalini? agak2 terjangkit musim yg sama dak?

Anamarza said...

belum ada yg berkenan lg amie? jgn pelik2 sgt nama adik baby nanti udah la ya amie, berbelit lidah nk menyebutnya nanti :)

ayu said...

fuhh..nama anak bienda..susahnya nak sebut..

ami, sila letak nama yang senang2 dipanggil n ada maksud yang tersendiri ye..

Hanis MY said...

tak sabar nk tahu nama adik baby ni mesti kelllass jugak...

ct rahani said...

nama skrg makin canggih.. sampai terbelit lidah nk menyebutnya.. hehe.. pe2 pun biarlah maksudnya baikkan sis..

wahida said...

susah2 ko letak je nama Wahida..nama pun cun, nnt anak pun mesti comel mcm aku...haha...


larikkk...

Kazman / Sue said...

nama anak hebat2x belaka yeee...

Dieyna said...

soalan dah dijawab ,,, silalah bace hehe.. pelik2 nama anak artis ni.. hehe