Saturday, March 24, 2012

Hadiah kita...




Uncles and aunties...
cantik tak basikal baru kita?
Babah kita bagi untuk birthday ke 2 tahun kita..
Tapi kita tak pandai kayuh penuh lagi..
Nanti kita nak main basikal dengan adik baby kita..


15 comments:

Tihara said...

wahhh cantik...seronoknya :)

a.samad jaafar said...

Boleh la ibunya pakai dulu...eh! Dlm pantang lagi laaa...

Hanis MY said...

wowwi mesti ahmad sonok dpt beskal baruuu...

ayu said...

Wahhhhhhh..bestnya...boleh la main dgn hariz sama

Anamarza said...

Bila nak post gambar adik baby pulak

Azian Elias said...

happy birthday...

seronoknya dapat hadiah.. sure rumah tonggang langgang tu bila dia mengayuh..hee

Pok Amai-Amai said...

Bestnya! Aydin pun dah 2 thn. Tapi kitorang msh menunggu ms nak belikan die beskal. Hahahahah...tgu bajet ckp.

fiza said...

Cantik basikal ahmad ☺☺

Mana gambo baby nya...tak sabo nak tgk nih ^_^

Kazman / Sue said...

wah... boleh ronda2x dengan basikal nanti kalau dah pandai...

wahida said...

noooookkkkkkk.....ko dah bersalin nok?
Alhamdulillah...sorry lambat wish...

tahniah dapat baby girl...mesti comel kan...cepatlah, nak tgk muka baby...

Cho Zila said...

nak belikan basikal baru untuk budak dua orangni tak terbeli2pun....

Cho Zila said...

dah der baby baru ler yerk.... tahniah utnuk amirah...

Kakzakie said...

Ahmad tunggu adik besar dulu ye... auntie tertinggal masuk blog ibu Ahmad... sorry.

Moga ibu dan adik Ahmad sihat. Main basikal baik-baik ye:)

Daddylicious said...

ingat lagi bila twins terima hadiah basikal...2 minggu jer main lepas tu ...jadi tukun...hehe

eelobor said...

hehehe.... besarnya hadiah dia