Sunday, March 18, 2012

Alhamdulillah..adik baby dah tengok dunia..

Salam sahabat blogger semua *sambil sengih macam kerang busuk*

Syukur pada Allah, adik abang long Ahmad, baby girl dah selamat menjengah dunia pada 11 Mac 2012 pukul 1.46 pagi dengan berat 3.4 kg secara normal. 

Nama adik baby belum ada secara rasminya..insyaAllah ringkas senang dan takdela unik ke pelik ke serta tak mengundang bebelan opah nanti..hehe

Nanti mama beranak dua dalam pantang ni update lagi ye...

Terima kasih atas doa, sokongan dan tanda ingatan...

Ai lap yu alls ketat-ketat la...




16 comments:

Tihara said...

Tahniah mira, alhamdulillah selamat semuanya... :)

lisa said...

bestnya! hehe tahniah ! :)

Dieyna said...

tahniah yer...

FieZaLieSa said...

Alhamdulillah..tahniah!
dah dapat sepasang..suka..=)

Syigim said...

alhamdulillah. pantang elok2 :) letak gambar soon ye..

Lady of Leisure said...

Alhamdulillahhh.. Congratsss... Geunya baby mesti sedap dikiss kiss pipi gebu dia kan.. Muahsss!

Anamarza said...

amie upload la gambar baby kat fb tak pun kat blog ni ke

suziesanji said...

Tahniah~~~ yeah.. tmnh sorg baby girl lak.

a.samad jaafar said...

Tahniah amirah weih.. dah ada sepasang tuh ! err.. bubuh je nama Timah tak boleh ke? Mahal apa..hihihi

Wan Anie said...

Tahniah ye Amirah

fiza said...

Tanniah amie. Selamat berpantang & bf baby. Mana gambo baby?

sahromnasrudin said...

alhamdulillah....

nnti post pic baby ya

Pok Amai-Amai said...

Yeay! Tahniah! Bila la pulak Aydin nak ade adik kan? hahahah!

Kazman / Sue said...

alhamdulillah... selamat sudahhhh...

Hanis MY said...

akakkkk tahniahhhh! busy yg amat baru nak menjalankan keje2 bw ni mmg teringat2 akak sebab nak tahu pasal adik baby... weee tak sabar nk tgk gambar n tahu nama adik baby... take care akak...

ayu said...

TAHNIAH AMI!!!!