Monday, February 27, 2012

Cuti Sakit


Hari ni saya MC.
Ada check up di hospital pagi tadi.
Bukan sebab tak sihat.
Bukan sebab adik baby dah nak tengok dunia.


Sebab dah terlebih masa untuk masuk opis.
Kena masuk ofis sebelum pukul 11 pagi.
Tapi selesai di hospital dah dekat 12 lebih.
Sempat la juga terlelap sekali dua kat sana.


Tapi saya tetap masuk ofis walaupun dapat MC.
Maklumlah, nanti nak cuti lama.
Kena prepare kerja dan status file untuk hand over.


Err..ni pekerja yang cemerlang ke pekerja yang poyo..
hehehe...

10 comments:

lydzar said...

Err..ni pekerja yg bertanggungjawab..

Daddylicious said...

dah mc pun keje lagi...hebat2...:)

Anamarza said...

Nanti lama ke menyepi bila adik baby kuar nanti?

a.samad jaafar said...

Nanti kalau dh bersalin..mc blog ke? Rindu la kami nanti

ayu said...

hehe..pekerja yg berdedikasi laaaa

Kakzakie said...

Sebaiknya hand-over dari sekarang Amie. Kakak rasa dah sampai masanya Amie kena prepare, 2 bulan kalau boleh biarlah betul-betul cuti bersalin tak ada masalah di pejabat yg ditinggalkan waktu itu...

wahida said...

aku kalau dah dpt MC, tak kuasa nak keje noks...

fiza said...

Rajinnya ko. Untung company dpt staff mcm nih ☺☺

Hanis MY said...

wowwiii pekerja contoh ni kak... hehe...

Pok Amai-Amai said...

Spital mane tu?