Monday, January 30, 2012

Untukmu sayang...








Baju dan barang-barang untuk Adik Baby.
Ada lagi dalam storage box tu termasuk abang long punya baju newborn.
Dah siap cuci dan simpan.
Tapi belum letak dalam beg ke hospital lagi.


Mama punya beg pun satu hape tak isi lagi.
Ala-ala macam konfiden tahap dewa la bersalin lambat lagi.
Padehei lagi berapa minggu je lagi ni.
Set bersalin semua pun belum lengkap lagi.
Arghhh..berdebar ok. Berdebar.


Berhabis hampir RM500 untuk baju sahaja. Iye, baju sahaja.
Baru sedar baju kanak-kanak riang ribena masa kini adalah sangat mahal.
Kalah rega baju mama.
Agak-agak boleh up tak hantaran kahwin nanti? heh..ok, tak kelakar.



7 comments:

Anamarza said...

wah semangat nak dapat adik baby ya, macam2 jenis baju dah mamanya belikan..dah keluar nanti lg la banyak baju kembang2 :)

fiza said...

Banyaknya baju adik baby ☺☺

bujal X said...

hoih~banyak tu~~mintak sket~~

*psst~~ainul pun nak dapat adik girl jugak~~

lydzar said...

pink here and there!!! sebab tu la rm500 melayang. mesti mama rambang mata masa pilih nih

amirah said...

kak ana : confirmm!!nak kembang seksi2 punya...hehe

fiza : taktau le mak bapak dia punya buat saringan..tp byk gak yg sangkut..

bujal : iye ke? waa..ada geng bas sekolah la ainul..

lydzar : dah semestinya..baju anak prmpuan byk yg cantek2..yg boy asik tu jela...

a.samad jaafar said...

wehhh.. seronoknya ye... ntah bila la boleh dapat baby lagik nih..

Hanis MY said...

wahh cantik2 je seme baju tu... gaown pun ada, tak sabar nk tgk gambar adik baby lak pakai baju comei2 tu...