Wednesday, January 11, 2012

RED - Lupa nak pakai merah...


Hari kan Roasters Eating Day (RED).
Kenny Rogers Roasters ada buat promotion kan.
Beli satu Quarter Meal dapat satu free dengan syarat kena pakai baju atau kasut atau aksesori warna MERAH.


Semalam dah beria berpakat dengan bebudak opis ni nak pergi Kenny Rogers harini.
Tapi boleh pulak terlupa nak pakai baju merah harini..
Kalau bawak plastik bag warna merah aci tak? hehe

 



19 comments:

lydzar said...

boleh la ami..yang penting dalam group tu ada yg pakai kaler merah. takpon bawak lipstick tunjuk kt dorang :)

Anamarza said...

ai mak buyung ni, camna bleh terlupa? dia kata acessori merah kan, amie bawak je la apa2 yg merah :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jam warna merah ker, bawak hp merah ker :p lama sungguh tak ke KR . hubby tak suka sgt.

fiza said...

Semangat yer nok. Mesti ramai giler ah orang kat KR.

Ardini Humaira said...

waaa sedapnyee.. lapau bebenau dah dni ni.. gulppp

ayu said...

best kan? entah la dapat merasa ke idak ni

Kakzakie said...

Family kakak lebih suka Kenny rogers dari KFC / McD. Tapi dah sekolah nie susahlah sikit nak kumpul semua...

Qhaifa Nur said...

bagus ni....
lama sungguh tak datang kat kenny ni..

Fitri Senin said...

Dah g makan...!!!
http://fitribintisenin.blogspot.com/2012/01/post-created-11012012-21533-pm.html

Tihara said...

haha..bawak plastik merah plak....brooche merah bleh :)

wahida said...

tu la pasal...aku pun lupa nok...dah la hari ni aku all black...nyampah...

Sharinginfoz said...

hmmm, kalau tak kerja memang dah pi tadi... maybe next time

mekchu said...

ohhhhh promosi kenny rogers sudah kembali.... merah for CNY jugak kan..

Kazman & Sue said...

kita orang dapat pergi malam tadi di alamanda putrajaya.... giler ramai beratur... best woooo...

lyza said...

Salam perkenalan dari saya...
1st time singgah sini..follow sekali.. ;)

KR ayamnya dah makin kecik..harga pun dah naik..hehehe..dah lama tak makan kat sana..last year pun sekali je g.. ;)
tapi saya suka muffinnya..sedap.. sekali makan 6 ketul pun bleh habis.. hehe

Hanis MY said...

uwaa bestnyaaa pakai lipstick merah la hehe...

mamawana said...

Salam sweetie...

ct rahani said...

kenangan yg x dpt dilupakan.. gara2 sahut cabaran kr nih la my henpon hilang.. uwaa..

Syigim said...

alaaaaaaa kat dubai xde kenny rogers!!! suka quarter chicken with mash, coleslaw & mac n cheese - tp mesti mintak cheese lebih sbb kdg2 kering! :)