Friday, January 20, 2012

Hati Menggaru Nak Pergi Bercuti..


Tak kisah ler pergi memana..tapi nak pergi jalan-jalan je rasanya.
Dah tergedik-gedik hati ni nak pergi berjalan.
Nampak gayanya kalau ada rezeki berjalan ni pun, kena pergi tempat yang dekat.
Dekat dengan rumah, dekat dengan hospital..







 

 


Tiba-tiba teringat tempat ni.
A Famosa Resort, Melaka..
Kami masuk Cowboy Town dengan Wetworld waktu Ahmad baru setahun lebih..
Memang best la tempat ni.
Lagipun first time masa tu pergi sini.
Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bercuti macam ni..
Harapnya dapat la..aminn...




18 comments:

velasrizal said...

huihh best kt sini kan.. melaka skrg byk tempat cantik

lydzar said...

.harap2 mengidam makyong nk berjalan berjaya ditunaikan..amin.

Anamarza said...

dekat je tu boleh la tu amie, pujuk cik abe tu betul2 tak pun cucuk ahmad suh dia request kat ayah dia ihihi

man yusoef said...

bercutilah ke Sgapore...haha

a.samad jaafar said...

baru mlm ni saya tahu.. hati pun ada jari ye hihihi..

amirah..jom balik kg..!

Sharinginfoz said...

memang bagus gak pi jalan2 bersama family kan

Daddylicious said...

belum pernah sampai sini lagi...

Hanis MY said...

kak amirah, skrg kan cuti gong xi gong xi bolehlah pergi bercuti-cutian...

KAIN VIETNAM TERBAIK said...

memang best tempat ni.jom gi harini

Amy Syaquena said...

wah bestnya , amy ni buat nama kampung kat melaka tapi sekali pun x pernah gi A Famosa Resort nie..

Kakzakie said...

Kakak pergi last ke A Famosa tahun lepas awal tahun. Anak-anak sukakan tempat macam ini....

eelobor said...

tak pernah sampai lg sini, dah banyak kali ajak wife ke sini tp dia cam tak berapa minat jer

ayu said...

dua kali ke sini..mmg best!

Kazman & Sue said...

jalan kat sini terasa seperti pergi melancong ke luar negara rasanya...

sahromnasrudin said...

masih bercuti ke???

HeNRieTTa JoSe said...

Cm best jew....dh lamer xturun melaka....

wahida said...

aku pulak teringin nak sampai melaka minum coconut shake yg dikatakan sedap sgt tu...dpt minum, pas tu balik..hehe...

Dieyna said...

best gak pi Melaka... Dieyna cari shoutbox tak jumpa... conteng kat sini ye,,, Dieyna follow u