Wednesday, December 28, 2011

Mengantuk...

Pagi-pagi lagi dah mengantuk sangat dah hari ni.
Sebenarnya tidur awal je semalam.
Tapi sebab dak botak merengek-rengek dekat-dekat pukul 5 pagi, terus tak boleh lelap sampai pukul 5.30.

Tambah lagi sejak menjak ni mimpi datang balik.
Macam-macam mimpi.
Mimpi dapat pegang kaki adik baby.
Kaki dia macam dalam gambar kat bawah ni.
Tapi siap boleh pegang lagi jari-jari halus.
Macam tengah buat gimnnastik berirama dalam air.
Sweet.. : ) 



 
Sebab mengantuk, maka takdek keje la menengok benda-benda atas meja ni.


Gambar raya tahun ni.
Barula tau 'nikmat' ada anak lelaki yang sibuk nak mengukur besor mana studio gambar ni.
Tu kalau tak ditangkap tu mau sampai ke sudah takde gambar raya family.



Ada ke patut bebudak opis ni kata "Eh apsal muka akak putih sangat?"
Eleh, dengki la tu..muahaha...



Kalendar Januari dah siap-siap bukak dah.
Nak usha public holiday tahun depan.
Nak bajet cuti. Keji tak? hehe


Lengang je kalendar bulan Disember ni.
Gamaknya semua orang mood bercuti la ni.


Cuti ada tapi kena bagi chance kat orang lain pulak bercuti.
Sian jugakla kat orang lain kan..
Maka tak bercuti sampaila tahun depan..
Macam lama je lagi tahun depan tu kan...heh

14 comments:

fiza said...

Aku dah apply cuti utk next year. Anak nak masuk tadika nok ☺☺

amirah said...

oit semangatnya ko nok anak nak masuk tadika...huahauahua

lydzar said...

nk tanda cuti tahun depan gak lahhh

Qhaifa Nur said...

nak cek cuti tahun depan..mana nak pergi pulak..

ct rahani said...

sy pun dh sibuk2 check cuti tahun depan.. agak terbatas nk gi holiday sbb anak dh mula sklh.. huhu..

Jemarioren said...

aiyak gambo tu

YATZAKIE said...

sweet la gambo baby tendang tu..hihi

Anamarza said...

amie tak tgk bulan due ke? mimpi tarikh cantik tyk lahirkan adik baby

wahida said...

aku pun dah sibuk tgk kalendar tahun depan...hehe...

kalau tgk gambar first tu, buat kita muhasabah diri kan, betapa besar betul kuasa Allah, ada manusia dlm perut manusia...

SubhanaAllah...

sahromnasrudin said...

agak2 cuti yang dibawa ke tahun hadapan msti byk kan....

p/s: hubby awak nmpak muda la...

Daddylicious said...

haha cepat betul nak budget cuti...

ayu said...

nak cuti gakkk

mekchu said...

betul punya lapang calendar disember tuh.. tggu lah next year pangkah sana, pangkah sini.

noor said...

wlaupun ada kt hp..calendar gak best nk menyonteng kan..br ada feel!