Friday, December 16, 2011

Apa kejadahnya "Lady Car Wash" tu??


Malam semalam.
Balik kerja pergi makan kat kedai Ayam Penyet Limbongan kat Kota Fesyen MITC.
Dah happy-happy perut kenyang, nak balik rumah.
Lalu kat deret-deret rumah kedai baru kat area MITC.


Tetiba ternampak satu kedai.
Poster/bunting dia tulis "Lady Carwash - We now open".
Pastu siap ada slogan ke tagline ke "We clean it, You see it".


Aku dah macam..hah??!! hah??!! hah??!!
Kejadahnya "See it" tu?
Nak tengok apa..


Tetiba pulak ada terdengar suara buat terbakar darah.
"Abang rasa kereta kita dah lama sangat tak cuci"..
Grrr...


Nantikan hasil siasatan apa kejadah sebenarnya kedai Lady Car Wash tu.
Sebab semalam takde nampak aweks aweks mahupun acik-acik atau aci-aci pun kat kedai tu.
Jeng jeng jeng...kita terjah untuk satu kepastian!!

12 comments:

fiza said...

Hahahahaha...noty somi ko nok ☺☺

Sharinginfoz said...

buat suspend aja ni

Syigim said...

haha. lawak part "acik acik"... nk bygkan kak limah, kak joyah, kak bedah angkat kain batik, sinsing lengan baju kurung nk basuh keta.. ;)

cik kodok said...

hahahah nak tumpang tengok jugekkkk :D

ayu said...

hahaa...nak tengok gak amiiii

Kancilbiru said...

terjah jangan tak terjah...hehe

Kakzakie said...

Kakak ada dapat email tentang gadis cuci kereta sexy... entahlah dah akhir zaman macam-macam yg terjadi...

mekchu said...

fuhhhhh.. suspen....

sahromnasrudin said...

dress dia mcm mane heheheheeee

amirah said...

ehem ehem..buat semua, belum dapat dipastikan identiti sebenar pencuci kereta sebab belum sempat buat liputan lagi..hihi

untuk bro sahrom, sabo sabo ye..hehehe

fairus said...

KAT BELAH MANA TU... BOLEH CUBA TRY TEST CUCI KAT SANA.. ;)

amirah said...

hai fairus berminat nampaknya..hihi