Wednesday, November 30, 2011

WW : Serabai Serabut








*NB : last potong rambut = sebelum Hari Raya*

25 comments:

a.samad jaafar said...

kadang2 lelaki yg serabut nampak macho gak hihihi..

sahromnasrudin said...

cepat rambut ahmad panjang kan...

Kakzakie said...

Heee... geramnya kakak tengok dia. Cumiiilll sangat. Serabai ke apa tetap cute:)

Cho Zila said...

kalau budak kecik serabut pun cutekan... senyum lak tu... comel..

amirah said...

bro samad : eh eh,..ye ke? ada mcm remy ishak tak?

amirah said...

bro sahrom : aah..kejap je..pastu kuat berpeluh..tu yg suka menggaru tu..nk pergi gunting punya payah

amirah said...

kakzakie : cumil ke comot ni? hihi

amirah said...

cho zila : aah kan...budak2 ni buat hati kita cair..

fiza said...

Serabai serabut pon, ahmad tetap comel ☺☺

Munnafendy said...

nnti potong ala2 david beckam...hehe

amirah said...

fiza : hehehe...

amirah said...

munna : buat style beckham..mochigan gituuu

Anamarza said...

Hihihi tak pe zaman sekarang mmg ada style serabai kan, serabai yg hensem tak pa amie

mekchu said...

auntie tgk ok je.. endsen je tuuu... x de lah serabut...

Hanis MY said...

comel je sy tgk...cubit pipi!

Sharinginfoz said...

apa lagi botak kan kepala

Jemarioren said...

fotogenik gak si ahmad nih

ayu said...

cun apa beb..hehe

amirah said...

kak ana : kalaulah serabai itu hensem, bolehla diterima..hehe

amirah said...

ye ke auntie mekchu? kalo rambut abg mi-cah lawa la sebab halus lurus je..

amirah said...

auntie hanis kata kita comel? hehe

amirah said...

bro nik : nak membotakkan kepala dia tu yg hazab tu...susah nak diam..

amirah said...

JO : fotogenik? eh, ye ke? bukan sebab mak dia terer tgkp gmbr ke? hehe

amirah said...

ayu : hahaha..cun la rambut cenggitu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik my nuha gegirl so tak pk pasa potong rambut ;p lagiipun dia kurang rambut :p