Tuesday, November 29, 2011

Berapa bayaran tempat letak kereta di LCCT?

Ada sesiapa yang boleh tolong saya?

Ada tak yang tau berapa parking fee bermalam kat LCCT untuk sehari?

Kalau mahal sangat, naik bas jelah dari Melaka.

Takyah parking kat LCCT.

Ada tak yang tahu?

Thanks in advance...

11 comments:

GreenJade said...

ada gak free parking lot yu. tp jauh sket dr terminal.

sis try surf this web - http://www.lcct.com.my/parking.php

Hanis MY said...

alamak tak dapat tolong huhu, kak amirah nak g mana? take care ye... eh tetiba manja la pulak dengan ahkak ahaha apakah?

velasrizal said...

alamak sori i xtau la..xpenah gi situ

a.samad jaafar said...

salam amirah..
maaf krn lama tak jenguk orang kampung..tp di hati x lupa !

err.. parking kat pekan karai saya tahu..nk tahu jgk ke? hihihi..

Anamarza said...

amie nak ke mana ? sibuk duk tanya harga parking ni?

Sharinginfoz said...

alamak sorry le tak sure, tapi klia kalau tak silap RM8 sejam

Daddylicious said...

sekitar rm30 ke rm 50 lebih kurang...:)

Ardini Humaira said...

hehe dni pun tatau tak penah sampai lagi ke sana..

sahromnasrudin said...

LCCT tue ape?? heheheheee

wahida said...

nok, aku tak pernah parking situ, selalunya aku parking kat kuarters rumah sepupu atau rumah kwn yg dekat LCCT tu..

tapi member ckp dlm rm30 lebih gak la satu hari...

tapi x safety tau nok parking kat situ, byk dah kes pecah keta kat situ...


aku tak recommend...

Jemarioren said...

huahh...nak gi mana plak nih, huhu..
err...jawapan tak membina, taktau :P