Friday, November 25, 2011

Jumaat...

Hari ini terasa macam lambat nya waktu berjalan.
Mengharapkan masa berlari pecut hari ini.
Memandangkan kerja tiada yang perlu dibuat.
Dan bos dah bercuti 3 hari.


Hari Jumaat ini terasa amatlah lenguhnya badan.
Sakit sini, sakit sana.
Sungguh..tiada aktiviti yang luar biasa.
Semuanya biasa-biasa sahaja.
Rasa macam nak baring di surau je.
Tapi memandangkan saya tiada share di dalam firma, maka niat dibatalkan sahaja.


Semalam scan adik baby.
Alhamdulillah dan insyaAllah it is a healthy baby.
Scan 4D tak buat pun sebab doktor kata tunggu next visit baru jelas.


Doktor dah inform the gender.
Tapi kami tak risau pasal itu sangat.
Mendoakan semoga ia bayi yang sihat.
Dan melalui kelahiran yang mudah dan selamat.
Dan adik baby dah pun weighed 703 gram @ 24 weeks.
Risau mamanya ni takut adik baby terkena tempias diabetic.


Kat luar hujan lebat sangat. 
Tiba-tiba saya terasa amatlah jeles.



Apalah yang babah dan anak nya buat di rumah sekarang ni ye.
Waaa...jelesnya...
Nak jadi cikgu sekolah juga..!!

6 comments:

bujal X said...

ui~~girl ke boy?

amirah said...

uii...cepatnya komen...hehehe

Jemarioren said...

selamat menyambut awal muharram amie, tak sambung cuti? hehe..

Sharinginfoz said...

selamat bercuti panjang

wahida said...

yg penting, baby dan ko sihat...
aku doakan semuanya dipermudahkan...amin...

a.samad jaafar said...

wahh.. akan sambut org baru ye amirah.. saya doakan amirah dan juga baby yg bakal lahir selamat dan sihat..seronoknya ada baby..