Thursday, December 01, 2011

Comelnya...

Neelofa tidak mudah menangis



Neelofa. Comelnya la si Neelofa ni. Memang muka sangat klasik dan cantik. Tapi kita bukan peminat dia sebab tak pernah pun lagi tengok dia berlakon. Apa filem/drama yang dia berlakon ye? Seriyesli tak pernah tengok lagi.


Tapi nama dia pun sedap gak. Taktau lak nama sebenar dia apa. Pernah tengok gambar adik Neelofa ni jugak. Adik dia pun lawa sangat tapi adik dia bukan artis. 





Izara Aishah. First suka sangat dengan nama dia. Suka sesiapa yang nama Aishah sebab macam lembut je. Tapi sebab dah ada kakak nama Aishah, tak jadi letak nama anak sendiri Aishah.

Second, comelnya dia niiii.. Subhanallah. Suara dia pun macam comel-comel je. Tapi dia kacukan Melayu -Pakistan kan. First time tengok lakonan dia dalam "Sofiyya". Boleh tahan lakonan dia. Tapi dia muda lagi kan. Baru 19. Bukan minat juga. Minat tengok muka je. : P


Tapi kan, tapi kan, depa ni artis kan. Faham-faham jelah macamana kan. Kalaulah dapat menjaga diri *akhlak* setanding wajah, alangkah bagusnya...



NB : sila kira berapa banyak 'kan' yang digunakan..hehe..

17 comments:

a.samad jaafar said...

sebab tak de keje, saya kira 'kan' tu.. ada 7 termasuk kat NB.. penggunaan yang menjimatkan tu.. hahaha...

amirah said...

hahaha..yob mad memang tgh takde keje ek..meh tolong saya buat kerja saya ni..hehe

Hanis MY said...

kak amirah, adakah adik baby gegirl???

betul ke gossip neelofa dgn hans isaac skrg..eh tetiba tergossip retiss plak ahaha...

amirah said...

hanis : hahaha...jantina x dpt dipastikan lagi..uiyoooo...hanis pun advanced gak walopun jauh nun di sana

ayu said...

hehe..suka izara aishah sejak dia berlakon soffiya tu..hehe..yg sorang lagi tu??mmm..tak berkenan..haha

Ardini Humaira said...

comel kan diorang ni :D

fiza said...

Lor...adik beradik ker, baru ku tahu ☺☺. Dua² cantik.

sahromnasrudin said...

comel ke?? huhuhuhhhh

Kancilbiru said...

neelofa tu mmg cantik...sedap mata tengok..hehe

Anamarza said...

tetiba buat entry pasal ni, adakah yang dalam perut tu.....?

dua-dua akak tak minat hihihi la ni susah dah nak minat ngan retis2 baru ni :)

ct rahani said...

baru tau diorg adik ebradik.. neolofa tuh last sy tgk berlakon citer jiwa & lara kt tv3.. izara tu pun suka tgk.. comel sgt..

Yan said...

lawa sangat kan.. jangan susah dibuat isteri sudah kah kan..heee

Jemarioren said...

memang nama betul dia neelofa. penah kuar paper sebelum dia jd tekenal lani, memang tu le nama dia.

Run Away said...

memang comel lah kan..jelesss...betul..;d

Daddylicious said...

sumpah tak cari lain...hehe

KAIN TERBAIK VIETNAM said...

cute dan comel.anugerah tuhan.

jom beli kain dr vietnam..harga berbaloi2.. http://kainterbaikvietnam.blogspot.com

Jom Travel said...

memang takde keje ni membaca blog org. nice .