Wednesday, November 02, 2011

Anak Lelaki dan Kereta/Motor...



















31 comments:

bujal X said...

cukup umur tahun depan dia mintak motor betul~keh keh~

Daddylicious said...

budak perempuan pun ada kereta motor gak...hehe

amirah said...

bujal, kalo dia nak yg betul2 punya..buat2 macam tak dengor...haha

amirah said...

daddy : aah..pun ada gak kan..,tp takdela obses camni..pantang nampak,..

fiza said...

Biasalah tu nok. Anak bujang aku tu dah mintak belikan dia motor. Bukan calang² motor di mintanya. Nak motor besar tu...fengsan..

Fitri Senin said...

ala baik ye si ahmad ni main motor..kalo Raif dah tunggang terbalik dah!!! Hah kereta yang kecik2 tu sume tayar dah tercabut..

lydzar said...

hadif takdek pon koleksi kereta macam ahmad. huhuhuh

nurbeena said...

Ni peel anak lelaki...kalo gurl suka sangat la ngan anak2 patung

Kakzakie said...

Comelnya Mira. Kalau datang rumah auntie ada banyak kereta kecik yg jadi collection tau, jomlah sebab kakak-kakak tak suka main kereta ini...

ayu said...

banyaknya!!!!!

amirah said...

fiza : hahaha..teringat iman mintak motor besar dengan ko nok..memang pengaruh apaknya la tu ek..

amirah said...

fit : takde maknanya fit..semuanya pun dah jahanam dah..yg tu yg mana ada la..

amirah said...

lydzar : byknya..bapak dia yg rajin sgt membeli ni lydzar...adaaaa je benda yg dibeli dek bapaknya..kalo kita takde maknanya nak ngabis duit tang tu

amirah said...

nurbeena : setujula sebab nature ke apa pun taktau..kalau nampak kereta je dr jauh lagi dah nampak..bola pun sama..

amirah said...

kak zakie : kakak2 byk kete ek..ahmad suka sgt main kete2 yang kecik2 tu..

amirah said...

ayu : byk tak terkira dan tak ingat kut ayu..merata2..kat rumah opah melaka, opah perak, kat rumah lagi..tertinggal rumah makcik dia lagi..dalam kete lagi..ermm

Qhaifa Nur said...

gegirl saya pun main...dah abang abangnya main....

kat rumah banyak kete jenis ni..

Fitri Senin said...

Mira... Mama Likha yang ajar Fit.. Thanks to her!!

Anamarza said...

amie, anak lelaki mmg byk koleksi kereta/motor kan, Rifqi bukan setakat kereta ngan motor je segala jenis lori, bot, kapal terbang dan halikopter semua dia ada. main ganas2 sampai rosak pastu mintak beli yg lain, haru melayannya

Hanis MY said...

gambar last tu comel sgt, terserlah kegumbiraan pada wajahnya... bestnya banyak koleksi, tak sabar nak tgk next collection...

Sharinginfoz said...

org dewasa pun suka bermain dengan kete

Jemarioren said...

ada bakat jadi mat motor bila beso nanti. ahmad, beli motor beso, nanti makcik nak tumpang, kehkeh

amirah said...

qhaifa nur : aah..kalo gegirl ada juga yg minat kete2 ni..saya selalu masuk blog awak tp tak boleh nak komen...dah cuba tp tetap takleh gak..

amirah said...

fit : bagusnya..untung ada kengkawan yg terer bab2 it gadjet sume ni

amirah said...

kak, samala ni..macam2 jenis..truck le..kontena la..bus pun ahmad byk sebab dia suka bus..bnyk yg dah rompang2 dah pun kak..

amirah said...

hanis : next collection untuk gegirl la plak...huhu..mama leh tumpang sekaki..

amirah said...

bro nik : tu ler...org besar pun suka gak..rasa2nya ni sebab bapak diala yg suka ni..budak kecik mana reti lagi

amirah said...

JO : acik JO bleh belikan untuk ahmad tak? hehehe

eelobor said...

anak saya tak reti main benda2 gitu sebab dia cuma tau jadi pomen jer. kalau beli, boleh main cuma 10 minit paling lama. lepas tu, tayar tak tau kemana, semua di "repair" nya....

Syigim said...

paham sgt posting ni.....haih bila la kak dpt chance beli barbie doll pulak! ;)

D_08 said...

agaknye udah memang peel anak lelaki kot.... anak awok....nak tido pun....mesti ndak ade 'car' sebelah die.... kalo tak.... takde mau nye die tido..... abih koleksi kete awok.... takpele...anak punye pasei...