Monday, October 31, 2011

Isnin Yang Biru..

Assalamualaikum semua..
Saya ok.
Selera makan pun ok.. : P
Cuma idea dan mood nak meng update blog je tak okay.


Tambah pula hari ni Isnin kan. Blues je manjang.
Kemalasan sedang melanda diri ku yang comel ini. ahaks..
Macam tak redha nak datang keje je. Perasaan bersangka baik hari ni hari Ahad.
Ada rasa macam nak seret henbeg pergi keje je pagi tadi.


Cuti hujung minggu kami di isi seperti biasa.
Melaka - KL - Melaka.
Tapi takde la melencong kemana-mana.


Selamat hari Isnin semua.
Semoga anda semua sihat-sihat dan berselera makan belaka -- pesanan khidmat masyarakat gitu.

15 comments:

bujal X said...

writers block.sila pergi bertapa.keh keh~

D_08 said...

Stended.....
ambik mase nak setat balik ni..... Haghi Senayan le katekan!!!....

Anamarza said...

Rehat amie, nampak keletihan je kebelakangan ni...
*erk bila masa pulak kita jumpa ya?... *

Hanis MY said...

Br pas mkn dgn tamaknya haha... Monday blues tu fenomena biasa bila hanis blk keje nnti Sunday blues uwaaa...

Fitri Senin said...

chaiyok..chaiyok!!

Kakzakie said...

Kalau tak larat nak bawa h/bag tinggl tak payah bawa boleh tak mira?

ayu said...

hehe...hari isnin kan..mmg selalu mcm tu.tapi ayu macam banyak benda nak tulis ni..ahakkk

fiza said...

Biasalah tu nok, senin jer mula lah dtg penyakit tu.

wahida said...

apesal gi Kl tak roger aku????????

Daddylicious said...

makan ...mmg best...hehe

Sharinginfoz said...

ooo tidak monday, tapi jangan risau isnin depan cuti

sahromnasrudin said...

selamat hari selasa hihihihhhh

eelobor said...

konpem isnin depan x de blues2 lagi

Daddylicious said...

makan mana boleh tak berselera...hehe

hakak CNN said...

hahahaha sy pon tak suker seninnn...macam samer lak n3 kiter semalammm...:)

hari neh better than semalammm kan...:)