Monday, September 12, 2011

Rindu...

Saya rindu nak mengupdate blog.

Kesian dekat blog.

Di anak tirikan.

Rindu nak baca komen kawan-kawan semua.

Tapi keadaan saya masih tak mengizinkan.

Banyak gila benda yang nak dimerapukan.

Cuma tak cukup masa. 

Harusla bagi priority pada kerja dulu.

Kena siapkan kerja baru boleh update secara aman.

Kena pergi jemputan open house banyak- banyak dulu barulah boleh update secara tenteram.

 heh

8 comments:

Anamarza said...

rindu amie merapu jugak, busy eik, tak pa, setlle kan keje dulu gi open house pastu amie plak buat "open house" nanti kitaorang serbu eik

lydzar said...

haah kan, patutla rasa mcm something missing je. rupanya sebab tak baca update dari blog A to Z ni..

bujal X said...

takpe~~bila hati da terbuka nanti bagitau kitorang~keh keh~~

sahromnasrudin said...

takpelah...dulukan mana yg patut didahulukan kan...

fiza said...

Aku pon rindu ngan celoteh ko gak nok. Siapkan keja dulu yer.

Sharinginfoz said...

betul le kadang2 rindu kan kalau kita tak update blog

ayu said...

ami..rindu la dengan celoteh ami n komen2 dari ami..huhu..

wahida said...

tak pe, ko raya lah puas2 dulu, nnt hapdet okeh...