Tuesday, August 09, 2011

Tersampuk Astro Indopek..

Saya rasa kami suami isteri tersampuk semangat Astro IndoPek kut sejak menjak ni..heh
Hari-hari tengok Astro babytv dengan Astro IndoPek je.
Hari-hari mau..


Astro IndoPek pakej Astro terbaru yang ada dua saluran, Bintang (channel 141) dan Pelangi (channel 142).
Saya rasa rancangan favourite saya magic-magic "The Master" kut..huhu..saje lain sket.
Pastu kalau rancangan agama dia, "Islam Itu Indah" pukul 5.30 sampai 6.00 pagi kat Bintang, ustaz tu memang terbaik. Tengok ustaz tu tarbiah orang memang ikhlas dan doa dia memang boleh buat hati sayu.
 


Sekarang ni percuma la lagi (dari 16 Julai sampai 14 Ogos 2011).
Jadi harusla tidak disia-siakan benda yang percuma ini.. : P



 

 





Sesiapa yang nak langgan boleh la ke http://www.astro.com.my/portal/indopek atau hubungi Astro customer service untuk melanggan.

Perghh...dah macam duta dahhh.. 




23 comments:

Fitri Senin said...

elok juga jd duta mana tau dpt free pek ke

Anamarza said...

langgan amie jgn tak langgan...hiihi

lydzar said...

hehe baru tau indopek ni tgh free..sbb jarang benarla pegang remote tu kan

bujal X said...

opera van java~keh keh~~saya suka!

amirah said...

fitri : hehehe..takde maknanya..

amirah said...

kak ana : husben amie ada hati nk langgan..mustika pun ada lg..

Kakzakie said...

Kakak tak langgan astro pun macam mana nak tonton hikhik....

amirah said...

lydzar : aah..tengah free kan..biasa tu masalah ibu2..hehe

amirah said...

bujal : tengok extravaganza tak? lawakkk giler..skit perot

fiza said...

Aku dah tak terlayan citer indon nih. tv besa pon pagi, petang siang malam citer indon...haihhhh...bosan mak nok.

Kurma coklat badam tu memang sedap ☺☺☺

amirah said...

kakzakie : takde astro? waaa tabahnya akak n family. saya ni kalo x pasang alamatnya tv pun takleh tengok..punyala susah nk dpt siaran..

amirah said...

fiza : tp cuba nnt ko tgk yg ni..sebb yg ni selected kut..best2 gak citer dia..hehe..ye ke best? tp tak manis sgt ke ek..

sahromnasrudin said...

sy suke KCB..siap ada entri khas hari nie heheheee

Hanis MY said...

wahhh mmg mcm duta...kak amirah dulu sy baca yg org boikot2 astro tu naper eh?

amirah said...

bro sahrom : dah baca dah pun..huhu

amirah said...

hanis : ooo..yg tu sebab dia naikkan caj untuk pakej dia hanis..naik byk lak tu..pastu ada cukai lagi..sebab tu org boikot sebab service dia camtu jugak..asik tayang benda yg sama je. tp rumah akak takleh kalo x de astro la hanis..nnti tk nampak apa pun kat tv..susah nk dpt siaran

GreenJade said...

alemak dh lame x pegang remot estro..

velasrizal said...

alamak klo dh tergoda kene tambh lagi rm12 le jwbnye

wahida said...

suka gak layan channel ni..kengkadang tu ada citer seram Indon..best!!

tapi idokla aku nak melanggan pas ni...bazir je nyah...

ayu said...

layan babytv je wehhh..indon tu tak layan..sbb mmg tak minat..haha

Bigdaddyz said...

yang Percuma adalah yang terbaik...hehe

sahromnasrudin said...

semalam tgk KCB tak hehehehehe

D_08 said...

hehehe......kene jugak???.....memang jahat betoi le Astro ni..... awok pulak sementaghe tengah pree ni gemo tengok ceghite2 lame Indon..... best jugak.....siap ade subtitle lagi....itu yang paham tu....