Thursday, August 25, 2011

Aktiviti Pagi Ini..

Tu diaaa...dia dah mai dah. Hari ini saya dah tak bersemangat nak bekerja maklumlah esok hari last kerja sebelum raya. Esok kerja lagi, tapi saya excited macam dah nak beraya esok dah..biasala, budak-budak remaja memang macam tu..heh..


Walaupun lambat lagi nak balik Kuala Kangsar, tapi seronok sikit sebab tak payah nak kelam kabut pergi kerja. Pastu lepas sahur bolehla rehat-rehat ke, kemas-kemas rumah ke..tidur-tidur ke.. : ) 


Lagipun setakat ini semua kerja dah selesai dah. InsyaAllah tak makan gaji buta..kuikui..Daripada asyik layan Facebook, baik saya buat kerja yang berfaedah iaitu...isi duit raya dalam sampul..!!






List anak buah sikit punya panjang. Tu baru berapa belas je tu. Nampak sangat kakak abang aku tak produktif sangat. heh. Tapi makin lama makin rasa diri dah tua sebab makin ramai anak buah yang dah mula kerja. Sedih okeh Maksu ni.




Selamat berpuasa di 25 Ramadhan..


Errr...mana-mana mak-mak/ayah-ayah yang mewakili anak tu, nak duit raya dari Kak Amie ni (hah? kakak?) hihi, meh la datang beraya kat rumah Kak Amie di Melaka ek. Bukan apa, karang kalau pos je ada sedikit rasa was-was kemana ianya akan disalurkan..(eh, mana ada pengalaman je??!!..)hehehe..

18 comments:

lydzar said...

wahh dh siap ada list dah..

list anak2 yg nama mama dia lydzar ada tak hahahaha

Anamarza said...

amie, suami akak semalam lg dah minta akak masukkan duit dalam sampul, tapi kemalasan melanda buat alasan sampul duit raya tertinggal dalam kereta hihihi cam la duk rumah flat kena turun nak pergi kat kereta padahal buka pintu terus nampak kereta

fiza said...

Bersusun list yer ☺☺

Kakzakie said...

Mak Su Mira tak nak bagi kak zakie ke? Sampul dgn duit tu banyak lagi... hihi...

bujal X said...

saya punya isi 20 keping ye.tq~

mekchu said...

awalnya packing duit raya.. selalu buat projek malam raya.. suka keadaan kelam kabut tu..

Fitri Senin said...

saya pun suka buat list panjang2

ayu said...

wow..ramainya anak buah amie ekk..

amie, nama anak2 i ada sekali ke ??hehe

eelobor said...

yeahhh.....walaupun esok bekerja tapi macam dah tak keja kan? sama lah kita... huhuhu

Hanis MY said...

sampul berisi duit tuk saya ada tak? ada nak kena lemp haha... anak buah sy dn hubby combine 30 plus pengsan tak? huwaaa...

Run Away♥ said...

nak wit raya juga...;d/salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Run Away♥ said...

nak wit raya juga...;d/salam kenal..dan selamat hari raya...;d

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ank buah me 2 jer, tapi hubby sebelas.pitam :p

abah khalisha said...

abah pun baru ni dah siap isi duit dalam sampul..mau lari budget bulan ni..hehehhe

Dr. Ben said...

siap ada list tu... brilliant!

Jemarioren said...

den mak2 sedara pun tersenarai. kira sedekah je sema tu kan. dolu2 dia bagi kita.

Sharinginfoz said...

bak le sini sekeping dua

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..