Friday, August 12, 2011

12 Ramadhan ...Salam Jumaat

Syukurnya hari ni dah Jumaat.
Dah mula dah nak busy balik ni.
Semalam bank call nak bagi assignment lagi.
 

Petang ni ada majlis berbuka puasa dengan Datuk dan Datin.
Dan bos-bos kecil yang lain.
Maka, harini balik awal sikit.

Anda semua.
Tolong doakan saya dapat bonus ye tahun ni..aminn..


Kerjasama dan pertolongan anda amatlah saya dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.
hehehe...

20 comments:

lydzar said...

saya doakan ami dapat bonus raya, bonus tahunan, bonus bulan13, bonus terpijak dan berbagai bonus lagi. Amin...

bujal X said...

nak berapa bulan punya bonus? cakap? he~~

Warna Warni Kehidupan said...

aminn..moga dapat bonus gempak2!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga dapat banyak bonus tahun ni. bleh share? amin. hehehe

sahromnasrudin said...

ada kes saman sivil baru ke??? mesti best kan....

insyaALLAH ..mesti ada bonus punya...boss awak msti prihatin kan

Kakzakie said...

Macam surat hantar ke customer je bunyinya mira. Your kind cooperation is highly appreciated. Thank you. Hahaha.... kakak pun nak juga kalau boleh.... kita doa sama-sama ye.

D_08 said...

Insyallah......ade tu....silap2 dapat 2 bulan.......

P/S: berbuke dengan dato datin ...pade awok tak best....kite jadi skema ....

fiza said...

Insya'allah...klo ada rejeki tak ke mana. Aku doakan ko dapat bonus lebih drpd biasa. Bley blanja aku mkn ikan bakar kat umbai...hehehehe...

Anamarza said...

amin!!!!

♥ manje ♥ said...

amin... (^__^) ~

Edy Fee said...

raya sakan la dpt bonus..(^%^)

amirah said...

terima kasih semua sebab mendoakan sy dpt bonus..insyaAllah nak berkongsi dgn sahabat2 nnt..nk wat GA la..haha..mcm retiii..

eelobor said...

huhuhu....datuk datin eh? best nyer dia dapat bonus....

Bigdaddyz said...

hehe ...kalau ada rezeki iansyaalah tiada ke mana kalau tiada rezeki mahu juga kena potong gaji...:)

man yusoef said...

sy xdpt kot bonus taun ni..sob2..huhu

kak, nak nama penuh dan alamat rumah..nak pos kad raya..kasi kat email man.yusoef88@ymail.com

jgn risau...xsuruh balas balik pon..huhu

a.samad jaafar said...

bonus panggilan percuma celcom boleh tak???
ye la..ye laa. doa la nihh.. nak berapa bulan amirah ??

Hanis MY said...

aminnn semoga dpt rezeki melimpah ruah..beshnya dinner glam! jgn lupa apdet!

p/s: kak amirah haah seme walking distant tapi balik bilik terus kong haha... tak rasa penat sgt coz jalan2 tu sejukkk je tak panas...

Sharinginfoz said...

semoga dapat bonus ya, raya 2 minggu lagi

ayu said...

moga dapat bonus ye..hehe

wahida said...

aku doakan ko nok...mudah2an...dah dapat bonus tu jgn lupa aku lak...hehe...