Wednesday, July 13, 2011

WW : Setelah Roboh Kota Melaka...







































































22 comments:

Hanis MY said...

akak..mantapnya photoshoot! ahmad makin bambam la...geram!

Anamarza said...

Bila la nak sampai ke Melaka pulak ni ya T_T

Syigim said...

seronoknye tngok gamba2 melaka ni, sbb kitorang pun xsaba nk gi sg duyung melaka soon, makan ikan bakar plg sedap!!!!! :D

ayu said...

ami, cer share ngan kitaorg kamu guna camera apa ni..chanteqqq la..hehe...

eelobor said...

pergi gak bercuti ke melaka 2 mnggu lepas. nasib baik dapat jugak hotel. konon nya nak walk in gitu jer, tapi sekali byk yg penuh daaaaa

amirah said...

hanis : itu gambar lama la yang oi..akak tkde gambar a famosa fort, jadik akak letak yg tu..hehe..

amirah said...

kak ana : mehla datang...macam2 ada skrng ni..

amirah said...

kak syiqim tgh wat food tour ek..huhu..welcome to melaka..btw, kt sg duyung? yg mana tu? terlampau byk kedai seafood smp xtau yg mana pling sedap!

amirah said...

ayu : kamera biasa je la ayu..kalo dpt dslr best kan yu..ni zali yg amik semua ni...takde keje la dia tu..

amirah said...

bro eelobor : hotel2 kt melaka mmng sentiasa akan penuh.bukan wktu weekend je weekdays pun sama je..alternativenya org amik guest house

wahida said...

aku suka Melaka, sbb byk tmpt boleh diterjah...

len kali aku turun Melaka, aku mahu jumpa ko..sudi?

amirah said...

sudi nok! paling nk jumpa dgn adik..hahaha sebab adik sweet je cool je. tp ko kena sound2 dulu sbb kitorg rajin merayap

e.l.i.s.s.m.i.e said...

papan di jawa saya dirikan :)

bila nak ke melaka lagi ni...

roq said...

cantik gambar :)

singgah2 la sini ye ..hehe

man yusoef said...

serius...tak pernah pergi a-famosa tu...kesian kan..

amirah said...

eliss : errmm tu bukan "kalaulah roboh kota melaka" ke hehe

amirah said...

roq : cantik ke? guna kamera biasa2 je pun..kamera compact je

amirah said...

man : ini serius!! warganegara mana ni?

luna said...

Amie, ni sume tempat gelandangan Sue ni
(Orang suruh belajar di MMU-dia berchenta)

fiza said...

Cantik² gambo ko tangkap nok.

Next week selasa aku gi MTC melaka, ada office program. Dekat tak dgn office ko?

amirah said...

sue luna : paham2..berchenta termasuk dlm silibus la..orang kata experience..huhu

amirah said...

fiza : ko dtg melaka? ada event apa kat sana? jauhla..ko tido sini ke?boleh kita cemolot2 nnt kalo ada masa..