Friday, July 08, 2011

Top 10 Commentator MY ALL...



Last week dapat hadiah dari wahidayatul aswa. Senapas okeh sebut nama ko ni hah..hehe
sebagai Top 10 Commentator blog MY ALL..


Happy sangat-sangat sebab ada COKLAT!!
Penuh sepapan dengan badam pulak tu.
Memang terbaik la coklat ni.


Gambar tak senonoh sikit sebab guna kamera hp je..
Wahida bagi jugak keychain helang dengan fridge magnet helang jugak..
Betapa "lang"kawi nya hadiah-hadiah ni...


Sekali dengan resepi pulak tu..motif?? heh
Wida, ko paksa abang ke tolong balut?




Tapi sayang keychain ni patah pulak.
Takpe, boleh repair punya...






Mekasih banyak2..
Bersemangat okeh sebab ko la orang pertama yang bagi hadiah sepanjang berblog ni..
Tido peluk coklat tu...hehe..okeh tipu..
sebab coklat tu tak sempat balik rumah dah tamat riwayat dia..
Lenkali nak dapat hadiah lagi la..huhuhu....


Thank you http://wahidayatulaswa.blogspot.com

12 comments:

Bionic women said...

sepatutnya dapat dari eily yg pertama kan?? tapi nak wat camner kan..kena tunggu ler plak..takut x seperis..haha.
sebab buat battle of 3month so kena ler be fair kna?kan?

wahida said...

alamak, aku terharu nok, sbb ko buat n3 ni...aku bg ikhlas...glad u like it...

keychain tu patah? alamak, aku lak takde extra keychain la nak ganti...huhu...mcm mana boleh patah ni...ni yg aku nak marah kat pos malaysia neh...adeh la...

coklat tu mmg sedap kan? aku pun suka nok...

jemarioren said...

wah3! ceronotnye dapat gift. len kali simpan untuk den okeh

amirah said...

eily : takpe la..faham je..dun wori ok..kena perang betul2 ni..hehe

amirah said...

wida : tengs la sebab bnyk ko bg..cekelat la FM la keychain la..best2..suka..ala, takpela,leh repair nnt..jgn riso..mekasih bebanyak..

amirah said...

JO : bleh...no prob.. :P

velasrizal said...

tak sia2 komen kn..

Hanis MY said...

kak amirah! syoknyaaaa tahniah tau... wahh dpt coklat mahal lagi sedapnyaa....lawak ayat akak tamat riwayat hehe...

fiza said...

Bestnya ko nok, dpt hadiah. Mcm aku tak der sapa nak bagi, kena join contest baru dpt, itu pon asyik tak bertuah jer...hehehehe....

Bigdaddyz said...

tersenyum bila baca ..ayat2 org perempuan...

Heidi Shafiq said...

nak burung helang yg hidup x? :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun ada keychain burung helang tu :)