Monday, July 11, 2011

Terima kasih daun keladi elissmie.com



2 minggu lepas saya terima bungkusan cinta lagi…heh..
Daripada eliss daripada elissmie.com.


 


Lahai..comelnya hasil keraftangan eliss ni.
Kretip sungguh.  

 

Hairclip..nak simpan untuk gegirl next edition kalau ada rezeki..hehe



Keychain Port Dickson -- mesti eliss beli masa pergi PD aritu kan..?


Terima kasih daun keladi eliss.
Saya gembira ada kenalan baru dan dapat rezeki...
syukur Alhamdulillah... :  P

17 comments:

lydzar said...

daun keladi tak best...aiskrim keladi la yg best heheh!!

Hanis MY said...

wahhh bertambah2 rezeki akak..insyaAllah girl edition pasti muncul...

Hanis MY said...

lupa nk tny batuk akak dah hilang ke?

Bionic women said...

Amie dah sihat ker? batuk camner???
tunggu kita punyer lak next edition yea..hahaha

Sharinginfoz said...

elissmie memang bagus, sebelum ni pernah gak dapat goodies

sahromnasrudin said...

leh kongsi tak??? heheheee

wahida said...

fuiyoooo, memanjang dpt hadiah lak ko ni kan....

amirah said...

lydzar : eskrem keladi kan bila dimakan terasa mcm sgt best kan..hehe

amirah said...

hanis : jom jom try tahun ni nak tak? hehe..akak tgk ramai yg pregnant tahun ni,..

amirah said...

eily : batuk mcm gitu jugak..dr tk kata apa lagi..kena follow up nanti..hehe..ok kita tungguuu

amirah said...

bro nik : pun pernah dpt dr elissmie ek..

amirah said...

bro sahrom : nak kongsiii?? boleh jeee..hehe

amirah said...

wida : mana selalu mcm ko. ko dpt lagiii byk weh..ni 2 je..

fiza said...

Murah lagi rejeki ko yer ☺☺☺

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..malu pulak bila close up hair clip tu :p tangan keras la katakan..

tq sebab buat entry ni.syahdu lak tetiba :)

amirah said...

fiza : aah..syukurr

amirah said...

eliss : hehehe..jgn syahdu2 nnt takde org nak bg lagi kat kite..cantik je hairclip tu..