Thursday, May 26, 2011

Punca Kegemukan Telah Dapat Dikesan!!



Laa....patutla tak kurus-kurus walaupun dah berangan nak kurus.








Ambil banyak-banyak buat stok memang buruk perangai..hehe




Penuh stok makanan dalam drawer rupanya.. menjadi pujaan di kala stress...heh..


Mungkinkah PERLU lebih kuatkan azam kali ini?


Sangat busy minggu ini dan minggu depan..Tapi insyaAllah tak akan miss blogwalking dan mengomen di blog kalian semua.. : P

25 comments:

ana apez said...

haha~ samala kita. letak dlm drawer x muat. ana letak dlm bakul bawah meja. senang sket nk capai. kebulur sgt dok terus bawah meja sambil makan.

Anamarza said...

amie..byknya stok, takut akak tgk..hehehe

Sabahan Bloggers Club said...

Salam.
Ni stok berapa bulan ni? Mak aikk.... [",]

man yusoef said...

waaa..mcm mini market la...mcm2 ada..HAHHAAH

jemarioren said...

yeaa, teruskan aktiviti yang sihat ini, hahahaha..

ayu said...

fuhhh..banyaknya stokkkk

amirah said...

ana : hehehe..stok penyelamat namanya tu..hee

amirah said...

kak ana : bila amie nengok gambo ni pun amie pun takuttt..hehe

amirah said...

hi sabahan bloggers club, thanks sebab sudi menjenguk..hehe..ni stok update setiap minggu sebab selalu jugakla stok ni berjasa kat staf lain yg tetiba je lapo

amirah said...

man : aah, tu cita2 terbaru akak tu..nak bukak mini market..jual kat bebudak opis ni sure laku giler

amirah said...

jemarioren : jom jom berjemaah..

amirah said...

ayu : hehehe...aah la ayu...sebab kdg2 tak sempat nk turun makan..pastu kalau stress atau byk keje mmng amie kena mengunyah

fiza said...

Amboi...banyaknya stok makanan, bak sini sket ☺☺☺

lydzar said...

wow!! penuh stok dalam drawer..tp takat makan benda2 ni tak leh gemuk mana pon kot...huhu

sahromnasrudin said...

banyaknya jajan..nak sikit boleh..

p/s: banyak kes erk...takpe, settlekan cikit2 erk

amirah said...

fiza : boleh boleh..mai mai dtg melaka

amirah said...

lydzar : hahaha..adakah itu ayat penyedap hati untuk saya?haha..sah2 jajan tak berkhasiat tau..kalo hannah mesti tak amik punya.. : P

amirah said...

bro sahrom : laa...mintak ker? ingatkan nak tolong tambahkan lagi..hehe

D_08 said...

errr..... ni seben eleben ke ape ni??? banyak benooo......

amirah said...

ish yob ni...bukan seben eleben la..kat dalam tu sah2 takde minuman berakhohol dgn rokok tau..hihi

wahida said...

gila ar ko...simpan banyak2 mcm tu takde lipas ke dlm drawer?

amirah said...

woit woit..ko jgn sebutttt...haha..takat ni blom ada kelibat dia nak join sekaki dlm stok2 ni..pest control dtg tetiap 2 mnngu sekali la..

*Miss Syahnia* said...

wahhh bole open kdai runcit ;)
kalo ain selagi ada
slagi tu lah..nak mkn je
slagi tak abis kata org..hehe

azzey said...

nk sikit stok makanan tu blh tak?...heh3...

p/s: sory ye. dh lama x ke sini. busy sgtttttttttttttt....:)

amirah said...

azzey : boleh boleh..hehe

takpe azzey..paham paham kdng2 kita busy smp tak sempat..