Friday, April 08, 2011

Selamat berhujung minggu..

Esok hari Sabtu. Legaaaa rasanya. Macam minum air jus oren sejuk time tengah panas. Ringan sikit kepala ni. Kalau tidak asyik nak fikir pasal kerja.

Jom kita buat aktiviti luar rumah hujung minggu ni. Berblogging ala kadar di hujung minggu supaya kita ada lebih masa bersama keluarga atau do something else we like, EXCEPT blogging. hehe..

Jom pergi playground atau shopping complex atau kids place. Takpun balik kampung tengok mak ayah kita atau melawat saudara mara atau kawan2..jom jom jom..

Kesian pada anak kalau dia mengharap kita main-main dengan dia, tapi kita menghadap laptop sorang2. ..

Selamat hujung minggu semua..



10 comments:

ayu said...

selamat bercuti....lega nya dapat makan durian...haha..jgn jeles...

Sharinginfoz said...

So sekarang dah habis hujung minggu..... kejap aja berlalu kan

sahromnasrudin said...

selamat hari isnin :-)

DKosongLapan said...

aikkk....udah masok haghi Senayan ni.....takde entri baghu ke cik amirah????

azzey said...

Mmg hujung minggu adalah hari bersama keluarga....lain le klu kita ni bujang lagi...:)

amirah said...

ayu : jelesnyaaa..

bro nik : memang sungguh2 kejap..

bro sahrom : eh, dah isnin? hihi

D08 : hehehe..mood belom dtg lagik..

azzey : betul la azzey, tambah2 lagi kalau ada anak kecik..

DKosongLapan said...

takpe...pelan2 kayoh...... awok pun memule takde idea....lepaih tu ok jeee......

eelobor said...

hehehe, tak boleh komen pasal tajuk sebab ari nih dah ari selasa. huhuhu

wahida said...

hahahah!!! dah hari selasa pun...

fiza said...

Kejap jer dah Rabu...hehehe...

Dah lama terlepas nak tgk DH, tido awal jer lately.