Wednesday, April 27, 2011

Hai nieda...awak follower saya ke 100..!!


Hai nieda...awak follower saya ke 100...lama saya menunggu nombor yang cantik ni..

Selamat datang dan harap awak dapat sesuatu daripada blog saya ni... : P

Tapi boleh tak tinggalkan komen dan link blog awak sebab saya pun teringin nak jalan-jalan ke blog awak ye..sebab tak boleh nak masuk ke profile awak..  : P


24 comments:

fiza said...

Tahniah ☺☺☺

amirah said...

hehehe.....sian tak? sian tak kat saya?

cik kodok said...

aiseh tercepat 1org plak.
no. 99 chantek apaaaaa hahaha :P

Rose said...

Amirah, Saya Nieda! hehe. mengaku-ngaku je :p
Tahniah ye

Bionic women said...

alahai..terlewat skit jer..
cantik jugak aper no saya..

baru tekedek2 nak follow guna id baru

a.samad jaafar said...

kalau mesra mcm amirah.. cepat je angka follower tu bertambah.. teruskan mesra2 itu hihihi..

errr.. saya dah masukkan blog amirah pd bloglist saya supaya mudah baca n3 terbaru amirah..

org kg Loh ke ??

ayu said...

usaha tangga kejayaan dear..


psstt...harap rahsia itu menjadi rahsia ami juga ye..

cayang ami..muah..muah..

jemarioren said...

huhu...tahniah!
pantas. saya2 - 96 hehe..

bujal X said...

saya no 103~yay~~

*he~~kena terima kasih jugak follower satu sampai 99~~takde diorang takde follower no 100 tu~~

Sharinginfoz said...

seronok kan ada followers

Ardini Humaira said...

tahniah tau ;)

kak ina kl said...

insyallah nanti akak bertambahlah follower kamu tu.

bagus tau masuk tabung haji ni..jangan lupa gak msk ke asb..berbaloi..baloi..

a.samad jaafar said...

hahaha.. rasanya amirah ni adik ali tukang ni kan..? kalau gitu, saya ada pegi majlis kawin amirah dulu.. hmmm.. dunia ni kecik sgt..

a.samad jaafar said...

biasanya pak kassim dipanggil pak wi.. rumah yg dekat rel keretapi karai la tu..

dia rapat sgt dgn abang saya.. saya pun boleh dianggap kawan dia jugak walaupun beza umur agak jauh.. pakar betul ali tu kalau bab bertukang ye..

amirah said...

cik kodok : hahah...99 pun cantik jugakkk....

amirah said...

rose : hehehe..takpe2 silakan ngaku sebab nieda tk muncul2 lagi..hihi

amirah said...

eily : tukar id ek...patutla dah ada id yg ok..dulu keluar pjng2..sy pun tk reti sgt

amirah said...

ayu, insyaAllahhhh...hihihi...kagum dengan ayu yg tak terjejas..hihi

amirah said...

jemarioren :pantas ke ni?dah lama dag berblog baru ada 100 tau..mengah..!! hehe

amirah said...

bujal : tepat sekali..!! terima kasih semua follower..

amirah said...

bro nik : aah la, mcm geng2 dah ni..

amirah said...

dini : tq..hehehe

amirah said...

kak ina : slow je follower saya ni bertambah, tp syukur ada juga org baca..

amirah said...

bro samad : hihi..sy adik ali yg bongsu..sy ni kenal ke yob ni?duk kt mana ek..yela, dr muda lagi dia brtukang, minat sgt, kerja lain taknak pulak..