Friday, January 07, 2011

Kota Kinabalu, here we come!!

uwek, sungguh tak berselera nak pergi sebenarnya sebab kena pergi 3 days and 2 nights training kat sana..tapi bos dah warning, kena pergi jugak. Kalau la jalan-jalan yuha-yuha, rasanya lebih bahagia.. : P

Sebab dah rela paksa, maka ku angkut la hero berdua tu sekaligus. Kena bayar sendiri ok. Untuk diri sendiri je yang ofis tanggung 100%.

Apa pun, this is our first time ke Sabah. To be specific, The Pacific Sutera Harbour, Kota Kinabalu sebab training akan dibuat di situ. Adalah membuatkan jiwa ku sedikit kacau bila Mr Husben ngan Ahmad boleh jalan2 --- dah boleh imejin senyum lebar-lebar sambil makan eskrim---, tapi saya kena duk dalam dewan je diam2..waa..

Lady of Leisure, we will be staying in Pacific Sutera and not Magellan Sutera. How i wish dapat pergi ngintip kat Magellan, nak skodeng spa-spa nya.. : P


Nanti kita apdet cerita-cerita orang yang kengkonon kena pergi Sabah secara paksa  rela ye.. 

Happy weekend everyone!!

15 comments:

Hanis MY said...

kak amirah...jelesss nak itut, selamat bergumbira ye hehe...

fiza said...

Slamat ber'training' di sabah ba :-)

Tak der lah boring, hubby & anak ada.

Anamarza said...

Sronoknya amie...

Sharinginfoz said...

seronoknya

ayu said...

ami, bestnyaaaa....selamat ber "training" dengan selamatnya...mujur en suami n ahmad follow sama kan..

HonEyBuNNy said...

bestnya...rindu sabah...dlu g round 1 sabah...;-)

Lady of Leisure said...

hehe.. pacific pun best.. spa dekat pacific tepi laut lagi.. kalau dok kat pacific boleh jer nak gi spa kat magellan, naik depa punya free shuttle.. hehe enjoy yr trip to sabah ye.. balik nanti cerita ceriti tau.. :)

Heidi Shafiq said...

wahh.. seronoknye bercuti.. :D

kak ina kl (1) said...

wah bestnya dapat gi jejalan kat seberang lautan.tak berkesempatan lagi nak pergi ke situ

arep_lockermonth said...

huwaaaaaaaaaa~ nak pergi jugak!

arep_lockermonth said...

huwaaaaaaaaaa~ nak pergi jugak!

Nasuha Salleh said...

jgn lupe ke sepilok..tgk org utan..hihihi

dan simpg mengayau..nice view !!!

Entry Baru : Untuk Bibir Tampak Merah Menawan

Proud Mama's Dairy said...

Selamat bersuka ria.. jgn lupa ke pasar filipina...

nur said...

wah
best nye sutera harbour tu
ALL IN ONE
teringin nak pegi

nur said...

joinle kontes love is tu.. mesti idea best