Friday, January 07, 2011

Happy Birthday Khairul Fahmi Che Mat (KFCM)

Owhh...entri ini sebenarnya tidak disengajakan. Sepatutnya entri dengan tajuk "Saya sangat cemerlang pagi ini". Iye, jam 7.15 dah terpacak di ofis yang office hour nya mula jam 9!!.

Iye, pembaziran sedikit waktu tidur di situ. Cemerlang nya diaaaa...tepuk tangan..tepuk tangan. Bangun awal, celen waktu rasmi lalat.

Berkira-kira : nak tumpang tido balik kat ofis ke takyah, nak tido balik ke takyah, nak tido balik ke takyah, dah sejam...

Dan dengan cemerlang dan tanpa menoleh ke belakang, serta tanpa rasa bersalah, makan 2 biji telur setengah masak, hash brown, baked beans dgn toast butter + jem stroberi.

Owh..cemerlangnya perut saya pagi ni ye. Lebih mahal patutnya duk lebih lama dalam perut, tapi ada tanda-tanda perut memberontak manja..lol..

Belek-belek paper pagi ni sambil breakfast...."ehhhh..hari ni besday Khairul Fahmi la..mudanya dia...".


Kosmo! : Nik Khairul Fahmi Che Mat, Dilahirkan pada 7 Januari 1989, Penjaga Gol pasukan bola sepak Malaysia.

Bila masa nama si Khairul Fahmi ni ada "Nik"? Cubaan untuk mengelirukan pembaca ni. Sape ada fotostet ic Fahmi?

Glemer kau dik ye..meletup2. Dapat rezeki rumah lagi. Hadiah besday la tu. Bersyukur dan teruskan usaha memantopkan bola sepak Malaysia. Kalau ada rezeki main ngan Man Utd, kasi akak tiket free dalam selai dua. Thanks in advance. Kahwin la cepat2..akak  dah tak larat nak nyanyi lagu "Kalau Berpacaran" dalam hati lama-lama.. heh...

nota kukukaki : kadang-kadang impian boleh jadi kenyataan.  : P




12 comments:

Sharinginfoz said...

selamat hari jadi khairul fahmi

ayu said...

ami, meh la join GA gurlfrend khairul fahmi ni, nick name khairul fahmi ialah KFCM ...
ami, tengok kat entri ayu yg entri sticky 4th feb tu ye..

mmg muda pun..mcm ala2 cina kan..^_^

man yusoef said...

saya pon masih muda dan bergetah...hahahhaha

Hanis MY said...

eee nak pengsan la baca komen man tu haha...akak, hubby akak tak jeles ke akak wat entry khas wish bday kat fahmi hehe saje je gurau... nak tiru akak lalalala...

velasrizal said...

apa lah hadiah dia dpt awek dia kasi thn ni ek

Perodua Myvi Facelift (FL) 2011

e.l.i.s.s.m.i.e said...

minat dia ker? seb baik dah berpunya..hehehee

Proud Mama's Dairy said...

Sblm tak berapa ramai kenal KF... sekarang meletup-letup;; DEBOOOM! Epi Besday DIKK!! ( tuanyaa " makkkk" rasa diri mak ni...)

amirah said...

bro nik : dpt hadiah harijadi best

ayu : insyaAllah kalau ada masa..hihi..busy sket

man : apa motip "bergetah" tu? cuba tunjuk tang mana??lalala...

hanis : akak pun nk pitam rasanya.tebiat ke hape.tak jelesnya.dia lagi suka...haha

velasrizal : surpriseeee!! ngehhh

eliss : tak minat la sgt pon kat KFCM, sebab lg minat safee.. : P

proud mom's diary : aah..meletop sungguh la fahmi ni..gelemer

Hanis MY said...

Akak amirah...eh akak org kelantan ke, berterus teranglah dgn sy kih2 mode jiwang... cemana akak leh tahu sek zainab ke akak hentam je tu..

amirah said...

hanis : takdela, akak orang pantai barat la..ya rabbi, smk zainab tetiap tahun masuk paper sebab cemerlang dik non, mestila akak tahu.akak aptodet orangnya..hahaha..lagipun zaman UIA ramai kwn2 bebudak Smk Zainab

fiza said...

Mirah, anda di TAG utk join giveaway :-)

nur said...

owh.. hepi birthday la.. taktau pun
ALL IN ONE